Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το μεγαλύτερο κέρδος

Η άνοδος στην Α2 δεν είναι μία απλή επιττυχία αλλά ένας άθλος για την ομάδα μας, αν σκεφθεί κανείς τι αντιμετωπίσαμε και πόσο δύσκολος ήταν ο ανταγωνισμός στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ πρωτάθλημα, όπως αντικειμενικά αποδεικνύεται απο τη δυναμική των ομάδων που ήταν απέναντι μας την τελευταία πενταετία και την πρόοδο τους.
Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Πορφύρα είναι αυτό που αφορά την ταύτιση πολλών αθλητριών απο την Ακαδημία μας με την πρώτη ομάδα.
Τα κορίτσια που πήγαν στο Κερατσίνι χθες βράδυ, έχουν ΠΡΟΤΥΠΑ.
Δε μιλάμε για είδωλα. Αυτή η λέξη δε μας αρέσει. Εχουν, ωστόσο, ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΜΟΝΗΣ, ΕΠΙΜΟΝΗΣ.
Κι όσο βλέπαμε στην εξέδρα, ειδικά την Μαριάννα Λιάρου ( που στα 16 της έχει ήδη πολλές συμμετοχές στην γυναικεία ομάδα μας, απο 13 ετών μάλιστα ) να έχει...τρελαθεί και να ...οργανώνει τις άλλες νεαρές αθλήτριες μας, τόσο σκεφτόμαστε ότι ''κάτι κάναμε''.
Οχι μόνο για το πρωτάθλημα. Αλλά, για το γεγονός ότι υπάρχει πίσω απο αυτή τη ΣΠΟΥΔΑΙΑ γυναικεία ομάδα,μία δυνατή Ακαδημία με 100 κορίτσια και πλούσιο ταλέντο και κυρίως με ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ.
Με τέτοιες αθλήτριες, της γυναικείας ομάδας, των Νεανίδων, των Κορασίδων, των Παγκορασίδων, των Μίνι και των Προμίνι, δεν έχουμε αγωνία.
Υποχρέωση μας είναι να φέρουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα και να τα εκπαιδεύσουμε σωστά, αθλητικά και σε επίπεδο νοοτροπίας.