Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τουρνουά στις 18 Μαίου

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, με την βοήθεια της Διοίκησης του συλλόγου μας και τη συγκατάθεση του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαίου, τουρνουά Μίνι, σε 7 γήπεδα, στο Σαλπέας, κυρίως και βοηθητικό, με τη συμμετοχή των συλλόγων

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Θα ακολουθήσει κι άλλο, μεγάλο, τουρνουά στο οποίο θα προσκαλέσουμε άλλες 4 ομάδες, ώστε να παίξουν τα παιδιά μας με αθλήτριες απο άλλους συλλόγους κι άλλες περιοχές, μπαίνοντας στη λογική και τη διαδικασία της ανταλλαγής αθλητικής κουλτούρας.
Θα θέλαμε να καλέσουμε, επίσης, την Αμιλλα, τον Μίλωνα, τον Ρέντη, την Αρτέμιδα, την Ευρυάλη, τον Θρίαμβο, που μας έχουν φιλοξενήσει σε Τουρνουά στα γήπεδα τους, αλλά, για τις 18 Μαίου, δε χωρούσαμε όλοι μαζί κι έτσι πάμε για το επόμενο.   
Κάτι ακόμα.
Συχνά, μέσα στο γήπεδο, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τριβές.
Οταν υπάρχει, διαπιστωμένα, καλή διάθεση, αγάπη για το παιχνίδι και σεβασμός στα παιδιά, τίποτα δε θυμόμαστε και τίποτα δεν πρέπει να θυμούνται κι άλλοι.
Αλλωστε, είναι λίγοι οι...τρελοί, ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε στο τι έγινε χθες κι όχι στο τι θα φτιάξουμε, μαζί, για το αύριο.