Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ενα ωραίο, απρόοπτο τουρνουά....

Πολύ ωραία ...συνεννόηση έκανε ο Νίκος. Φρόντισε να ενημερώσει τον Απολλώνιο για την πρόταση μας να έλθουν τα Μίνι του στο Σαλπέας, σήμερα, ώστε να παίξουν με τα δικά μας, αλλά...ξέχασε να το επιβεβαιώσει, επίσης, δε φρόντισε να το πεί στους εφόρους των υποδομών και στην  προπονήτρια μας, την Πόπη....
Ευτυχώς που ο Πορφύρας στο βόλει έχει αναπτύξει δομές και δεν ...κινδυνεύει απο τέτοιου είδους...εμπνεύσεις και...παλληκαριές, οπότε, η πλημμύρα την οποία δημιούργησε ο...γίγαντας, αντιμετωπίσθηκε άμεσα, χάρη στον Παναγιώτη, τον Αγγελο, τον Κώστα, την Τασούλα  και φυσικά την Πόπη Καλλή.
Στήθηκαν γηπεδάκια, αγοράσθηκαν νερά, επιστρατεύθηκαν παιδιά, εντέλει, έγινε ένα όμορφο Τουρνουά με τη συμμετοχή 35 αθλητριών του Απολλώνιου και 45 του Πορφύρα.
Τα παιδιά πέρασαν καλά, οι γονείς ευχαριστήθηκαν, η φιλοξενία νομίζουμε ότι ήταν ανάλογη της φιλίας και της αλληλοεκτίμησης των δύο συλλόγων, μετρά ότι χαρήκαμε όλοι το παιχνίδι και το χαμόγελο των παιδιών.
Συγγνώμη απο τα παιδάκια και τους γονείς, για την αναστάτωση που δημιούργησα, άθελα μου, απο τη δική μου αμέλεια, αλλά, με ένα μυαλό όλο το χρόνο, θα τα έχουμε αυτά.
Συγχαρητήρια στους εφόρους των υποδομών μας και στην Πόπη, γιατί έδειξαν αντανακλαστικά και επιβεβαίωσαν ότι το τμήμα βόλει έχει βάσεις και δεν εξαρτάται, πια, απο 1 ή 2 άτομα.
Πάλι καλά, δηλαδή.....
Καλό σας μεσημέρι και μπράβο σε όλα τα παιδάκια για τα πολύ όμορφα παιχνίδια.
Θα περιμένουμε και πάλι τον Απολλώνιο στις 18 Μαίου στο Τουρνουά στο γήπεδο μας.

Υ.Γ.
Αυτή τη φορά, δε μπλέχθηκα στη συνεννόηση, άρα, όλα θα πάνε καλά....

Ν.Δελαγραμμάτικας