Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Μία πρόσκληση για όσες--όσους ΑΓΑΠΟΥΝ το βόλει του Πορφύρα


Αγαπητοί/ές αθλήτριες και φίλοι του «ΠΟΡΦΥΡΑ ΒΟΛΕΪ»,

Και φέτος όπως κάθε χρόνο από το 1991 προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά που μας εμπιστεύονται περίπου 200 οικογένειες, αθλητικούς κανόνες, αγωνιστικό πνεύμα, ομαδικότητα και κυρίως αρχές, τις οποίες μόνο  ο αθλητισμός μπορεί να προσδώσει και για τις οποίες είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις δεξαμενή ώστε να τις αντλήσεις.

Στο πνεύμα αυτό και φέτος από το Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα (και έχουμε και συνέχεια), τρέξαμε, ιδρώσαμε, παίξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, πονέσαμε, κερδίσαμε και χάσαμε μα πάνω απ’ όλα ήμασταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και η μία ή ο ένας στήριζε την άλλη ή τον άλλον.

Είπαμε λοιπόν ότι το μόνο που δεν είχαμε κάνει όλοι μαζί αυτή τη χρονιά, ήταν να γνωριστούμε καλύτερα όλοι μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να … φάμε και να πιούμε, εκτός αγωνιστικών χώρων.

Και το αποφασίσαμε….

Έτσι λοιπόν σας προσκαλούμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 18:00 – 21.30 (με κέφι μπορεί να πάμε και λίγο παραπάνω), στο 2οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ-ΚΑΡΠΑΘΟΥ & ΑΚΤΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ.

Περιμένουμε τις αθλήτριες, τους γονείς τους ή και τους φίλους τους που θα καταλάβουν γρήγορα ότι κάτι …καλό συμβαίνει στο Βόλεϊ του ΠΟΡΦΥΡΑ.

Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για ότι έχουμε καταφέρει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, υπάρχουν ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ για να ξεφύγουμε απο την καθημερινότητα μας, να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ αλλά και να ΧΑΡΟΥΜΕ για ότι έχει καταφέρει, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, ΗΘΟΣ κι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η ομάδα της γειτονιάς μας, της περιοχής μας, ΜΟΝΟ με αθλήτριες από τον Πειραιά.  

Mπορεί, προαιρετικά,  να υπάρξει απο όσους θα έλθουν στην εκδήλωση, ποσό συμμετοχής  10 ΕΥΡΩ/άτομο,  για φαγητό και ποτό.  
Θα φάμε, θα πιούμε, θα χορέψουμε και …δε θα κοιμηθούμε νηστικοί! Θα έχουμε και προπόνηση την Κυριακή!!

Παράκληση, για να μπορούμε να υπολογίσουμε τις ανάγκες μας για την εκδήλωση, να μας ενημερώσετε εγκαίρως, ιδανικά μέχρι 14 Απριλίου 2013, για τις προσκλήσεις που θα χρειαστείτε.

Δηλώσεις συμμετοχών, αγορά προσκλήσεων, κρατήσεις θέσεων ή και πληροφορίες θα γίνονται σε όλες τις ημέρες των προπονήσεων στο ΣΑΛΠΕΑΣ ή στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ σε συνεργασία με τους Εφόρους των Τμημάτων ή μέσω επικοινωνίας μαζί τους . 

Για επικοινωνία και επεξηγήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε  στους κάτωθι:
·         Ζαννής Άγγελος          6971-899545,
·         Τριανταφύλλου Παναγιώτης   6979-181841,
·         Αποστόλου Κωνσταντίνος      6948-257130,
·         Λιάρου Τασούλα         6944-736229.