Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Γλυκόπικρη γεύση....

Εμφάνιση με μεταπτώσεις κι ακραία σκαμπανεβάσματα το πρωί στη Νέα Σμύρνη, όπου η Ιριδα νίκησε με 3-0 σετ τον Πορφύρα, σε αγώνα για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων ( δεύτερη φάση ).
Τα σετ ήταν 25-17, 25-16, 25-20.
Επαιξαν όλα τα παιδιά, ξεχώρισε η Κατερίνα Ζαννή, άρεσαν οι Μιράντα Φαλιδέα, Ιλια Κουκομέλα, Βασιλική Φακίρη, οι οποίες αγωνίσθηκαν στο τρίτο σετ κι ανήκουν σε εκείνες τις αθλήτριες μας με τον, συγκριτικά, μικρότερο χρόνο συμμετοχής.
Γενικά, η ομάδα μας ήταν ή του ύψους ή του βάθους και με διαφορετικά πρόσωπα στη διάρκεια των σετ αλλά και με έλλειψη αυτοπεποίθησης στα κρίσιμα σημεία.
Υπάρχει ταλέντο σε αυτή την ομάδα του Πορφύρα, θα αξιοποιηθεί, δίχως την παραμικρή αμφιβολία.
Αυριο Κυριακή στις 5.30 μ.μ. παίζουμε τον τελευταίο αγώνα μας στους Ομίλους , στο Σαλπέας, με τους Τράχωνες.
Θέλουμε τη νίκη, για να κλείσουμε με χαμόγελο ότι άρχισε όμορφα και συνεχίσθηκε με υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και προοπτική.
Λιγότερο άγχος κι όλα θα πάνε καλά....
Αλλωστε, στο ''αντίο'' στην ομάδα των Παγκορασίδων, επειδή αλλάζουν ηλικιακή κατηγορία, καλό θα είναι να αποχαιρετήσουμε με μία επιτυχία τα παιδιά που του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα  είναι στις Κορασίδες και στις Νεάνιδες.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη  Καλλή ) Κ.Ζαννή, Ε.Μονιού, Παυλίδου, Χονδρουδάκη,Υφνατή,  Καρβούνη, Στανιού, Παπαγιαννοπούλου, Φαλιδέα, Φακίρη, Κουκομέλα, Μαριστάνογλου.