Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυλαία με ήττα αλλά κι υποσχέσεις....


Η ομάδα Κορασίδων του Πορφύρα έπαιξε κι έχασε στην Γλυφάδα απο την Ευρυάλη με 3-2 σετ, σε γεμάτο γήπεδο, με άριστη οργάνωση απο την γηπεδούχο Ευρυάλη, με απονομές Κυπέλλων και μεταλλίων και ένα ωραίο παιχνίδι, με ζεστή φιλοξενία απο την ''αντίπαλο'' μας, που είχαν χυμούς και γλυκά για όλα τα παιδιά.
Απο την πλευρά της η έφορος των Κορασίδων μας Τασούλα Λιάρου προσέφερε αναμνηστικά δώρα στις αθλήτριες και των δύο ομάδων.
Αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ;
Φυσικά κι είναι, όπως είναι κάθε αποτέλεσμα στο οποίο δεν έχει παίξει ρόλο κάποιος αστάθμητος παράγοντας.
Στο κρίσιμο πέμπτο σετ, κάναμε πιο πολλά λάθη απο την Ευρυάλη που επικράτησε επειδή ήταν πιο ψύχραιμη.
Για ακόμα μία φορά συνεχίσθηκε η παράδοση που θέλει να πραγματοποιούνται μεγάλα ματς ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, με τη σημαντική χιλιομετρική απόσταση αλλά και τα πολλά κοινά σε αντίληψη και κουλτούρα.
Κι οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και νομίζουμε ότι άξιζαν να είχαν συνεχίσει στη δεύτερη φάση των Κορασίδων.Στον Ομιλο κατάταξης, η Ευρυάλη βγήκε πρώτη κι ο Πορφύρας δεύτερος.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στις Κορασίδες για τις Ανδρονίκη Πρίφτη, Μαριάννα Λιάρου, Ειρήνη Πρίφτη, Διονυσία Παλημέρη κι Ειρήνη Κουζίνη.
Του χρόνου θα είναι Νεάνιδες.
Το νέο αίμα, η Μαρία , η Κορίνα, η Ειρήνη, η Κατερίνα, η Κέλλυ, μαζί με τα άλλα παιδιά, θα συνεχίσουν την πορεία για τον Πορφύρα, με δουλειά, υπομονή και πάνω απο όλα, με ήθος κι αγάπη στη φανέλα.
Πικρή η γεύση της ήττας, αλλά, διδακτική.
Στα κρίσιμα σημεία, δεν αφήνουμε τίποτα για την ομάδα απο την άλλη πλευρά του γηπέδου και πάνω απο όλα, δε χαρίζουμε πόντους.
Να μας τους πάρουν, αλλά, δεν τους δωρίζουμε.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής.
Συγχαρητήρια στην Ευρυάλη για την επιτυχία της. Και για την επιμονή να κυνηγά ακόμα και τις μπαλλιές και τις φάσεις που έμοιαζαν χαμένες.
Στο τέταρτο σετ ο Πορφύρας νίκησε 25-7 και στο πέμπτο, αν και θα έπρεπε να είχε υπέρ του τη ψυχολογία,  βρέθηκε να χάνει 5-1,  8-3 και μετά 14-7 για να μειώσει σε 14-11 και να χάσει εντέλει με 15-11.  
Προπόνηση αύριο στις 10 το πρωί και την Τρίτη στις 7 το απόγευμα.