Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μία ομάδα γεμάτη ελπίδες.....

Ο Πορφύρας νίκησε τον Απολλώνιο για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ , ,με 3-0 σετ, στο Σαλπέας. Τα σετ ήταν 25-15, 25-19 και 25-15.
Και τι έγινε, πέρα απο την πρόσκαιρη χαρά...Στην ιστορία δε θα μείνουν τα εφήμερα αποτελέσματα, όλα αυτά ξεχνιούνται όταν αναφερόμαστε σε αυτό το επίπεδο.
Τι θα θυμόμαστε και τι θα χαρούμε και τι έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σημασία ;
Πρώτα και πάνω απο όλα, το ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ αυτής της ομάδας του Πορφύρα, με παιδιά που είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα παίξουν βόλει, ορισμένα απο αυτά σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Και το βασικότερο είναι ότι πρόκειται για παιδιά που παίζουν ΣΩΣΤΟ βόλει, δεν κάνουν ...ξιφομαχία.
Η βελτίωση παιδιών, όπως η Μαριάννα Βαλσάμη και η Μίνα Κουτσουδάκη, είναι δεδομένο ότι μας ευχαριστούν πάρα πολύ.
Το θράσος κι η αποφασιστικότητα της Κορίνας Τσόρβα, η σταθερότητα της Ευτυχίας Θεοδωρή και της Αγγελικής Μελισσάρη, η κλάση κι η οξυδέρκεια της Φωτεινής Αποστολάκη, η δύναμη της Ζίνας Πολλάτου και το χτύπημα της Ουρανίας Κονταράκη, η ψυχραιμία της Ιωάννας Μούκα και φυσικά το πείσμα και το τσαγανό αλλά και η ποιότητα των ''μικρών'' Ευγενία Αυγουλή, Ειρήνη Ζουγανάκη και Στέλλα Σκαλτσή, συνθέτουν ένα ''πακέτο'' που ενισχύεται κι απο τα άλλα παιδιά, απο τα Cadets
και αναδεικνύουν μία προοπτική με όραμα, προυποθέσεις, ελπίδα κι αισιοδοξία.
Το πείραμα όχι μόνο πέτυχε, αλλά, στη νέα σαιζόν ο Πορφύρας θα παρουσιάσει 3 ομάδες Παγκορασίδων.
Προς το παρόν, συνεχίζουμε τις προπονήσεις, θα έχουμε και φιλικά παιχνίδια και το πλάνο είναι να δουλέψουν αυτά τα παιδιά, όσο περισσότερο γίνεται, με την κα Μίνα και την κα Πόπη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μίνα Τσαπούρη ) Φ. Αποστολάκη, Τσόρβα, Πολλάτου, Μελισσάρη, Θεοδωρή, Βαλσάμη, Κονταράκη, Κουτσουδάκη, Μούκα, Σκαλτσή, Ζουγανάκη, Αυγουλή.