Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο Πορφύρας στα ( τελικά ) μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία 21-22-23 Απριλίου

Και τυπικά επισημοποιήθηκε απόψε η συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα στα ( τελικά ) μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, το τριήμερο 21-22-23 Απριλίου, σε πόλη που θα ανακοινωθεί αύριο, με τη συμμετοχή επίσης των Ηρακλή Κηφισιάς, Κορίνθου, ΧΑΝΘ.
Στο τελευταίο ματς του Πορφύρα στα μπαράζ της Νέας Ερυθραίας, ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-0 σετ ( 25-23, 25-19, 25-22 ) σε συνάντηση διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να μοιράζουν τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες τους, με περιθώρια ανάπαυσης για 4 εξ αυτών ( Χρήστου και Φωτεινού δεν έπαιξαν από τον Πορφύρα, όπως και οι Κοσμά-Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή ).
Ντεμπούτο στη γυναικεία ομάδα του Πορφύρα για την 16χρονη πασαδόρο, από την Ακαδημία μας, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου που ξεπέρασε γρήγορα το, εύλογο, άγχος της και ήταν πολύ καλή.
Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς για την νίκη και την πρωτιά στον Ομιλο των μπαράζ, ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ενώ φανερώνουν το υψηλό επίπεδο του κόσμου του βόλεϊ, οι ειλικρινείς ευχές που ακούσαμε από προπονητές και εφόρους Ηλυσιακού και Πετρούπολης. Να είστε καλά...
Η διοργάνωση στην Νέα Ερυθραία ήταν άψογη από πλευράς Ομοσπονδίας και συνέβαλε σε αυτό η αγωνόδικος επιτροπή ( Σύλλας, Κυριακίδης, Τουλής ), όπως φυσικά συνέπραξαν και οι δύο σύλλογοι που εδρεύουν στο γήπεδο, οι Αμαζόνες και ο Πανερυθραϊκός.
Το γήπεδο της Νέας Ερυθραίας μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά, είναι ζεστό, φιλόξενο και γεμάτο ανθρωπιά και με ανθρώπους έτοιμους να δώσουν λύση στα πάντα.
 Ευχαριστούμε.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Κελεσίδη, Θεοχάρη, Μουστάκη, Μ.Ράπτη, Θαλασσινού, Καράκου, Λιάρου, Ν.Γκούρα, Μπουτσελάκου, Κ.Καλογεροπούλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ( Σπύρος Χουτουμάδης ) : Κουτουξίδου, Λαμπρινίδου, Κωνσταντέλλου, Τζελέπη, Λύρα, Χούντα, Καμπυλαύκα, Βογιατζόγλου Ι. , Περγαντή, Βογιατζόγλου Λ., Γιαννέλου, Κυριάκου.