Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ο Πορφύρας στα ( τελικά ) μπαράζ ανόδου για την Α1 Εθνική στο Βόλεϊ Γυναικών με νίκη 3-1 σετ επί της Πετρούπολης

Την παρουσία του στα ( τελικά ) μπαράζ ανόδου για την Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, εξασφάλισε ο Πορφύρας μετά την, νέα, νίκη του στην πρώτη σειρά μπαράζ στη Νέα Ερυθραία, με 3-1 σετ επί της Πετρούπολης.
Τα μπαράζ που θα κρίνουν, τελεσίδικα, την άνοδο θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 21-22-23 Απριλίου, σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, από την Ε.Ο.ΠΕ.
Θα αγωνισθούν Πορφύρας, Ηρακλής Κηφισιάς, Κόρινθος, ΧΑΝΘ και οι 3 πρώτες από αυτές τις 4 ομάδες θα ανέβουν στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Στο άλλο, αποψινό, ματς στη Νέα Ερυθραία, ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε 3-0 σετ του Ηλυσιακού και προκρίθηκε μαζί με τον Πορφύρα.
Την Μεγάλη Τετάρτη θα αγωνισθούν Πορφύρας-Ηρακλής Κηφισιάς στις 6 μ.μ. ( απευθείας μετάδοση από το www.telesport.gr ) και Πετρούπολη-Ηλυσιακός στις 8 μ.μ.
Στην βαθμολογία :
Πορφύρας και Ηρακλής Κηφισιάς 6 πόντοι, Ηλυσιακός και Πετρούπολη 0 πόντοι.
Στη συνάντηση Πορφύρας-Πετρούπολη, τα σετ ήταν : 25-19, 23-25, 27-25, 25-19.
Το τρίτο σετ ήταν συναρπαστικό, με την Πετρούπολη να προηγείται με 22-20 και τον Πορφύρα να κάνει την ανατροπή.
Εγινε σπουδαίο παιχνίδι, σε απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα, με τον Πορφύρα να παίρνει στο τέλος, παρά την κούραση των αθλητριών του, την πολύτιμη νίκη και την αγωνιστική Πετρούπολη να τιμά την ιστορία της και το ήθος που έχει ως ομάδα, με παιδιά με τα οποία παίζουν τα δικά μας, από μικρά, στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ και με αξιοπρέπεια, πολιτισμό και αληθινή εκτίμηση για τον Πορφύρα μας.
Μπράβο στον Πορφύρα για την νίκη καρδιάς και ψυχής, μπράβο και στην Πετρούπολη για την εμφάνιση της, με την οποία διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε, όπως πάντα πρέπει να κάνει κάθε ομάδα.
Περισσότερα για την πρόκριση του Πορφύρα αύριο.
Τώρα, πάμε συγκεντρωμένοι στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς και έχουμε χρόνο για τον απολογισμό των πρώτων μπαράζ ανόδου.
Μόνο βέβαιο ότι ο Πορφύρας, μέσα από χίλιες δυσκολίες, προχωρά ως ΟΜΑΔΑ, με αγάπη στη φανέλα και προσήλωση στον κοινό στόχο.
Ευχαριστούμε τους 50 φιλάθλους μας, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα τον Πορφύρα στη Νέα Ερυθραία. Στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα.
Η πρόκριση ανήκει στο προπονητικό δίδυμο Βασίλη Πανδή-Πόπης Καλλή, στις αθλήτριες Δώρα Γκολφινοπούλου, Νόβη Γκούρα, Εβελίνα Θαλασσινού, Αννα Μαρία Θεοχάρη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Πέννυ Καράκου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριάννα Λιάρου, Στέλλα Μουστάκη,  Πετρίνα Μπουτσελάκου, Μάρα Ράπτη, Δέσποινα Σιδεράτου, Αννα Φωτεινού, Εύη Χρήστου και φυσικά στις απούσες σήμερα, λόγω τραυματισμών, αθλήτριες μας Τζίνα Ξαγοραράκη και Ασία Κουόλ.
Είμαστε, πάντα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.