Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μία πετυχημένη χρονιά για τις Κορασίδες του Πορφύρα

Αγωνίσθηκαν με αγάπη στο σήμα και τη φανέλα του Πορφύρα οι Κορασίδες Α στον μικρό τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, στις λεπτομέρειες έχασαν από το Περιστέρι με 3-0 σετ ( 25-22, 26-24, 31-29 ), στη Δραπετσώνα.
Δε θα μεμψιμοιρήσουμε για την ήττα, γιατί ο Πορφύρας ήταν, είναι και θα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, με αρχές και αξίες και έτσι θα συνεχίζει να είναι, πάνω και πέρα από δυσκολίες και ότι άλλο.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την, αξιέπαινη, προσπάθεια και το ήθος ΟΛΩΝ των παιδιών του Πορφύρα, στην πρώτη παρουσία μας σε Final 4 στις Κορασίδες Α.
Από τις 13 αθλήτριες μας, οι 10 έκαναν το πρώτο δελτίο τους στον Πορφύρα, όπου ξεκίνησαν από τα μίνι και οι άλλες 3 είναι, επίσης, παιδιά της γειτονιάς μας.
Από αυτά τα παιδιά, είμαστε βέβαιοι ότι ορισμένα, τα πιο ανθεκτικά στις δοκιμασίες του χρόνου, θα κάνουν καριέρα στην γυναικεία ομάδα του Πορφύρα μας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό και το στοίχημα μας.
Ο Πορφύρας κλείνει στις Κορασίδες, μία πετυχημένη και ιστορική χρονιά, με παρουσία και στα 4 Final 4, των Α, Β, Γ και Δ ( όπου κατακτήσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή ), καθώς, ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ΕΣΠΕΔΑ, δεν κατάφερε ένας σύλλογος κάτι αντίστοιχο.
Η φετινή σεζόν αποτελεί υποθήκη για όσες θα ακολουθήσουν.
Πάμε βήμα-βήμα και ο βράχος, όσα και αν ακούει και αν υποφέρει, είναι εδώ, είναι σκληρός, ανθεκτικός και πεισματάρης και θα στηρίξει την προσπάθεια, για το καλό της ΟΜΑΔΑΣ και των παιδιών.
Είμαστε ΜΑΖΙ, με ένα ΜΠΡΑΒΟ για τις Κορασίδες Α, όπως και για τις Β, Γ και Δ.
Τα καλύτερα έρχονται, με ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ και με ανάγκη να μάθουμε από τα λάθη μας, ώστε όχι μόνο να κοιτάμε μπροστά, αλλά, να είμαστε και ακόμα καλύτεροι.
Για τον αγώνα που κάνουμε, με ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΑ, αλλά και για τους 200 ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν σήμερα τον Πορφύρα.
Είμαστε ΜΟΝΟΙ, αλλά, έτσι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και με τις κατάλληλες κινήσεις και το άσβεστο ενδιαφέρον, με βάση εκκίνησης τη φετινή, θα γίνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την νίκη και την 3η θέση.
Μπράβο στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τη δευτεραθλήτρια Δραπετσώνα, ευχόμαστε να τα πάνε καλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Εμείς, με επιμονή στη στόχευση μας, θα προχωρήσουμε. Και στο τέλος, θα τα καταφέρουμε.
Ευχαριστούμε την Δραπετσώνα γιατί τίμησε τον Πορφύρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική στο Βόλεϊ Γυναικών και την άνοδο στην Α1 Εθνική.
Μία ομάδα γειτονιάς, κάνει θαύματα και ακόμα είναι στην αρχή.
Με ατού το μεράκι και το πείσμα μας και σημαία το δόγμα μας ότι πάνω από το εγώ είναι, πάντα, το εμείς.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) :  Κ.Καλογεροπούλου, Κ.Ράπτη, Βαλσάμη, Η.Μαννέ, Τζώρτζη, Ο.Καλογεροπούλου, Συρίγου, Χονδρουδάκη, Ε.Ζαννή, Μαστόρου, Μελισσάρη, Κονταράκη, Τριανταφύλλου.