Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Το ταξίδι συνεχίζεται. Συγχαρητήρια στις Κορασίδες Β και Γ του Πορφύρα. Μπράβο παιδιά, δώσατε καλό αγώνα, η συνέχεια είναι δική σας. Η δουλειά στον Πορφύρα, με μεράκι και εντιμότητα, συνεχίζεται για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Οι Κορασίδες Β και Γ του Πορφύρα, κατέλαβαν την 4η θέση στα, αντίστοιχα, Final 4 των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την άψογη, σε όλα τα επίπεδα, παρουσία τους, την ευπρέπεια, το εύ αγωνίζεσθαι, τη μαχητικότητα και την αφοσίωση τους.
Μόνο υπερηφάνεια έχουμε και για τις δύο ομάδες μας, τις οποίες στηρίξαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε, με αγώνα και επιμονή.
Μπράβο στις προπονήτριες Στέλλα Μουστάκη και Πόπη Καλλή και σε όλες τις αθλήτριες των Κορασίδων Β και Γ, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν από τον Οκτώβριο έως και τώρα.
Και μόνο η επιτυχία στα Final 4, αποτελεί μεγάλη επιτυχία και προάγγελο ( και άλλων ) διακρίσεων.
Σήμερα, στον μικρό τελικό, οι Κορασίδες Β ηττήθηκαν με 3-0 σετ ( 23-25, 15-25, 22-25 ) από τον Πανιώνιο που νίκησε δίκαια, ανατρέποντας το προβάδισμα του Πορφύρα στο πρώτο σετ με 22-17, με σερί 8-1.
Οι Κορασίδες Γ πήγαν στο τάϊ μπρέϊκ με τον ΓΣ Ηλιούπολης, στο δικό τους μικρό τελικό, αλλά, έχασαν με 3-2 σετ ( 25-22, 23-25, 25-22, 22-25, 4-15 ), καθώς, δε διαχειρίσθηκαν κατάλληλα το προβάδισμα με 2-1 στα σετ και στο πέμπτο σετ δεν είχαν αποθέματα ψυχικών, ίσως και σωματικών δυνάμεων και παραδόθηκαν.
Ολες οι αθλήτριες μας, ήταν εξαιρετικές σήμερα και τις ευχαριστούμε, αλλά και τις συγχαίρουμε. Γιατί, αγωνίσθηκαν σωστά και επειδή, πάνω από όλα, πρέπει να μη μένουμε στο τελευταίο αποτέλεσμα, αφήνοντας πίσω τις πανέμορφες διαδρομές τις οποίες μας πρόσφεραν.
Το κλάμμα για την ήττα, θα γίνει χαμόγελο νίκης, με αποφασιστικότητα, δουλειά, πειθαρχία, σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Στα σημερινά παιχνίδια, οι συνθέσεις των ομάδων μας :
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β :  Βαμβακάρη, Σπυράκη, Ράμπουα, Παναγιωτοπούλου, Κοκοσιώτη, Μπήτρου, Αυγουλή, Ελ. Λυμπεροπούλου, Τ.Παπαδοπούλου, Σταματίου, K.Hλιοπούλου, Ειρ. Λυμπεροπούλου, Μπούσουλα, Ε.Ζουγανάκη.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ : Αφεντάκη, Σιγάλα, Γρηγοριάδη, Μαριόλη, Δαμίγου, Τριβουλίδη, Ε.Ζήκου, Ε.Σπαθούλα, Καλυβάκη.