Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Το πρώτο βήμα έγινε : Πορφύρας-ΧΑΝΘ 3-0 σετ

Ο Πορφύρας έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, με νίκη με 3-0 σετ ( 25-14, 25-14, 25-18 ) επί της ΧΑΝΘ στο κλειστό της Λαμίας, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου που θα συνεχισθούν αύριο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.
Η νίκη του Πορφύρα ήλθε δίκαια, με πολύ καλή και κυρίως σοβαρή εμφάνιση, από όλα τα παιδιά, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, σε ένα αθλητικό και όμορφο παιχνίδι.
Ακόμα, φυσικά, δεν έχει γίνει τίποτα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση και με την βοήθεια του Θεού, με το μυαλό μέσα στο κεφάλι, θα κάνουμε τον απολογισμό της προσπάθειας μας την Κυριακή.
Προς το παρόν, δε χρειάζονται λόγια, παρά μόνο να ξεκουρασθούν τα παιδιά και να ετοιμασθεί η ΟΜΑΔΑ για το αυριανό ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς στις 6 μ.μ.
Ενα βήμα ποτέ δεν έχει αξία αν δεν ακολουθήσουν και άλλα, αλλιώς, μένουμε μετέωροι.
Ψυχραιμία και προχωράμε. Γιατί στον αθλητισμό, πολύ εύκολα, το κλάμμα χαράς γίνεται κλάμμα πίκρας.
Μπράβο στις αθλήτριες του Πορφύρα και την τεχνική ηγεσία, την τεχνική ηγεσία και τις αθλήτριες, για την εμφάνιση, την νίκη και την ΑΦΟΣΙΩΣΗ.
Συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ για τον καλό, ηθικό και έντιμο αγώνα.
Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 30 φιλάθλους του Πορφύρα που ταξίδεψαν από τον Πειραιά μας και ειδικά στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Κανάκη Τσιριγωτάκη, με τον οποίο παρόντα στο γήπεδο, ποτέ δεν έχει χάσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα μας, μα και στον αδελφό του Στέφανο Τσιριγωτάκη, επίσης ιστορικό μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, στον σύμβουλο του Δ.Σ. του Πορφύρα Αγγελο Ζαννή και στον έφορο υποδομών του βόλεϊ του Πορφύρα Παναγιώτη Τριανταφύλλου, όπως και στο πρώην μέλος του Δ.Σ. του Πορφύρα Αργύρη Γαλανάκη και στους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας μας που ήλθαν κοντά μας, μαζί με γονείς και συγγενείς των αθλητριών μας, με τους Μυλωνόπουλο-Καράμπελα-Φωτεινό-Καλογεροπούλου, να δίνουν δύναμη με την παρουσία τους.
Και φυσικά, το γούρι του Μπουρέκα ήταν χρησιμότατο...
Το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ότι και πάλι, τα παιδιά του Πορφύρα μας, δε θα είναι μόνα τους. Θέλουν την υποστήριξη και την βοήθεια όσων μπορούν να είναι κοντά τους.
Αλλά, θερμά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους δεκάδες φίλους της ΟΜΑΔΑΣ μας, που έστειλαν ευχητήρια και συγχαρητήρια μηνύματα και ασφαλώς στους εκπροσώπους των συλλόγων που μας θυμήθηκαν πριν από το ματς με την ΧΑΝΘ : του Φοίνικα, του Πειραϊκού, του Ρέντη, της Δραπετσώνας, του Πανιωνίου, του ΑΣ Ηλιούπολης, του Αιγάλεω και της Πετρούπολης που μας διευκόλυνε μάλιστα στην προετοιμασία για τα μπαράζ.
Συγγνώμη εάν ξεχάσαμε κάποιον. Πάμε τώρα για τη συνέχεια.
Αριστη η διαιτησία των Χρηστίδη-Μαυράκη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Φωτεινού, Θεοχάρη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Μουστάκη, Ν.Γκούρα, Κελεσίδη, Ξαγοραράκη, Καράκου, Λιάρου, Θαλασσινού, Κ.Καλογεροπούλου, Μπουτσελάκου.
ΧΑΝΘ ( Βασίλης Χριστόπουλος ) : Αρμουντάκη, Κουνουπίδου, Ηλιοπούλου, Αλτίνη, Μαρτίνη, Θωμοπούλου, Κιτσίου, Αβδελή, Μπακοπούλου, Κουρτίδου, Βερνάδου, Κάπα, Κουτρουμπή, Ηλιάδου-Μάνου.