Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Οταν κερδίζουμε, είμαστε Πορφύρας, όταν χάνουμε είμαστε ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, στις Κορασίδες Α, ο Πορφύρας έχασε με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στη Δραπετσώνα ( τα σετ ήταν 25-13, 25-12, 25-22 ).
Δίκαιη πρόκριση για τον Ολυμπιακό τον οποίο συγχαίρουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα εκπροσωπήσει την πόλη του Πειραιά μας.
Για τον Πορφύρα, πολύ απλά, αξίζει ΜΟΝΟ ΚΑΜΑΡΙ για την ομάδα μας, που έδειξε στο τρίτο σετ την πραγματική εικόνα της, καθώς άργησε να αποβάλλει το άγχος, αλλά, αναμφίβολα βρέθηκε με το σπαθί της στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος και είμαστε βέβαιοι ότι στον μικρό τελικό, σήμερα, στις 5 μ.μ. στη Δραπετσώνα, όχι μόνο θα παίξει καλύτερα, απέναντι στο Περιστέρι ( που ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Δραπετσώνα ), αλλά, θα έχει και ακόμα περισσότερους από τους 150 φίλους της που βρέθηκαν χθες στο πλευρό της, από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας.
Οταν κερδίζουμε, είμαστε Πορφύρας.
Οταν χάνουμε, είμαστε ΠΟΡΦΥΡΑΣ.
Και στις ήττες, είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στα παιδιά.
Μπράβο για την προσπάθεια σας. Σήμερα είναι μία άλλη ημέρα. Καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε για να το χαρείτε και όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει. Τόσο απλά.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Καλογεροπούλου, Κ.Ράπτη, Η.Μαννέ, Βαλσάμη, Ο.Καλογεροπούλου, Συρίγου, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Μελισσάρη, Χονδρουδάκη, Τζώρτζη, Μαστόρου, Κονταράκη.