Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Μία συγγνώμη...

Από τα παιδάκια μου, γιατί έτσι τα αισθάνομαι και από τους γονείς τους, των ΟΜΑΔΩΝ Κορασίδων Β και Γ του Πορφύρα μας, μία προσωπική ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την απουσία μου από τις τελετές απονομής των δύο Final 4 των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ.
Βρήκα τον τρόπο ώστε να είμαι δίπλα τους και στα 4 παιχνίδια που έδωσαν στο Final 4, αλλά, την Κυριακή, την ώρα απονομής των Κορασίδων Γ ήμουν στον αγώνα των Κορασίδων Β στη Δραπετσώνα και στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία απονομής των Κορασίδων Β, έπρεπε να λείψω για δουλειά της εφημερίδας όπου εργάζομαι.
Για αυτό δεν μπορούσα, αν και θα το ήθελα και θα έπρεπε, να δώ τους μεγάλους τελικούς, όχι μόνο τους μικρούς όπου έπαιζε ο Πορφύρας μας.
Συγχαρητήρια σε Αλιμο και Ολυμπιακό για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων, αντίστοιχα σε Β και Γ Κορασίδες της ΕΣΠΕΔΑ.
Πάρα πολλά και μεγάλα ΜΠΡΑΒΟ στις αθλήτριες, τις προπονήτριες και τους γονείς των Κορασίδων Β και Γ του Πορφύρα.
Είναι τιμή για εμάς ότι έχουμε τόσους καλούς και συνειδητοποιημένους ανθρώπους δίπλα μας.
Για εμάς στον Πορφύρα, οι δύο ΟΜΑΔΕΣ μας νίκησαν. Και πρέπει να έχουν καρδιά και ψυχή γεμάτες από θετικά συναισθήματα.
Και από τις απονομές, ακόμα και εάν παίρναμε την πρώτη θέση, δυστυχώς, πάλι θα έλειπα, για τους λόγους που ανέφερα. Ας υπολογίσουμε ότι την ίδια ημέρα, ο Πορφύρας έπαιζε σε δύο Final 4, με 4 ανθρώπους  ( Τασούλα, Αγγελος, Παναγιώτης, Νίκος ) να τρέχουν διαρκώς από το ένα γήπεδο στο άλλο, ώστε να είναι δίπλα στα παιδάκια μας.
Το αποτέλεσμα είναι ΘΕΤΙΚΟ.
Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την πορεία των ΟΜΑΔΩΝ μας, την αγωνιστικότητα, το πείσμα και το πάθος τους σε όλη τη σεζόν, ασφαλώς και στα Final 4.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ώστε να υποστηρίξουμε τον αγώνα εξέλιξης των αθλητριών μας, στις υποδομές του βόλεϊ του Πορφύρα, με τις αρχές, τις αξίες και την αφοσίωση που διακρίνουν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που δημιουργήσαμε.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους και ειδικά στους εφόρους που στήριξαν Κορασίδες Β και Γ, τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Μανώλη Αφεντάκη.
Ξημέρωσε μία όμορφη εβδομάδα. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.
Κάναμε ένα, μεγάλο, βήμα μπροστά. Θα προχωρήσουμε με σταθερό και σωστό βηματισμό, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, ενισχύοντας τις αντοχές μας και κάνοντας το καλύτερο δυνατό για τις μικρές μας, ώστε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον αγώνα όχι μόνο τον δικό τους, μα και των γονιών τους.
Ευχαριστώ όλες και όλους και μην απορείτε, όσοι δε ξέρετε την κουλτούρα μας, για το προσωπικό ύφος.
Εδώ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, μία ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, με τα καλά αλλά και τις αδυναμίες της, ωστόσο, με πρόσωπο ανθρώπινο και άτομα που βλέπετε πάντα μπροστά σας.
Και επειδή, ωραίο είναι να ακούς ΄΄συγχαρητήρια΄΄για τις επιτυχίες, όποια ή όποιος, εύλογα ή όχι, αισθάνεται ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο σε αυτά τα δύο Final 4, αναλαμβάνω εγώ προσωπικά την ευθύνη για ότι δεν πήγε καλά ενώ θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει καλύτερα.
Και στα εύκολα και στα δύσκολα, πρέπει να βγαίνουμε μπροστά, όταν έχουμε συναίσθηση του ρόλου μας.
Τα παιδιά και οι προπονήτριες, όπως και οι γονείς, έκαναν το καλύτερο δυνατό.
Η συμμετοχή μας στα Final 4 είναι πρόοδος και αυτή θα συνεχισθεί.
Η ήττα πονάει, αλλά, είναι η αρχή της, επόμενης, νίκης.
Ψηλά το κεφάλι και όλα θα πάνε καλά, όταν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως μέχρι τώρα.

Νίκος Δελαγραμμάτικας