Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ιρις-Πορφυρας 0-3

Επιστροφη στις νικες για την ομαδα μας μετα απο διαλειμμα δυο αγωνιστικων. Με το νεο μας coach, Μανωλη Αποστολογιωργακη, στον παγκο και μετα απο αρκετα καλη εμφανιση επιρατησαμε της Ιριδας , στη Νεα Σμυρνη με 20-25, 17-25, 19-25. Η μαχη της ......Κρητης, μιας και στον αντιπαλο παγκο καθοταν ο Μανωλης Καλημερακης, εληξε σε μια ωρα και εξη λεπτα και κατα διαστηματα το αξιομαχο συγκροτημα της Νεας Σμυρνης προεβαλε σθεναρη αντισταση.
Η ομαδα μας εμφανιστηκε ελαφρα μουδιασμενη στο ξεκινημα των δυο πρωτων σετ, επηρεασμενη απο τα δυο διαδοχικα ατυχα αποτελεσματα και την αλλαγη στην τεχνικη της ηγεσια, με την παροδο ομως του πρωτου ημιωρου εδειξε την απαραιτητη συγκεντρωση και με αρκετες παικτριες 'αναγεννημενες' εφτασε σε μια σχετικα ευκολη νικη.
Η διαιτησια των Κυριοπουλου-Μιχαηλογλου περασε απαρατηρητη συνεπως κρινεται απολυτα επιτυχης.
Μεχρι τον επομενο αγωνα, με το Ιλιον εντος εδρας, θα μεσολαβησουν δεκα μερες, χρονος αρκετος ωστε τα κοριτσια μας να ερθουν σε επαφη με την αγωνιστικη φιλοσοφια του νεου τους coach και να ξαναβγαλουν στο γηπεδο τον καλο εαυτο τους, οπως εκαναν σε αρκετα παιχνιδια της φετινης χρονιας. Μανωλη καλως ηρθες στον Πειραια με τις θερμοτερες ευχες μας για υγεια και επιτυχιες σε σενα και τις αθλητριες σου.
Οι συνθεσεις των ομαδων :
ΙΡΙΣ : Ευστρατιαδου, Φραγκου-Φραγκακη(L), Ιωαννου, Καρακατσανη, Καρανικολα, Δημοπουλου, Διονα, Κολοβεντσου, Καραμπαλη, Μακρη, Καλαμαρα.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ : Χαλβατζη, Μπαλη, Κορνια, Φικαι, Χατζηκωνσταντη, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Μαλκοπουλου, Χατζηπετρου, Λιουκα, Θεοχαρη, Γκουρα(L).