Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Καλώς ήλθες πάλι ,Φρόσω

Συνήθως το αποτέλεσμα στον αγώνα μιας ομάδας πρέπει να αναφέρεται πρώτο .Αυτό είναι το σωστό και το δεοντολογικό , ωστόσο , σήμερα θα κάνουμε μία εξαίρεση αφού θεωρούμε ότι πάνω και πριν απο το παιχνίδι και τη νίκη είναι η επιστροφή , μετά απο απουσία σχεδόν 2 μηνών ( έλειπε απο τις 19 Νοεμβρίου 2009) ,της πασαδόρου μας Φρόσως Χατζηπέτρου στην αγωνιστική δράση , καθώς έπαιξε σήμερα απέναντι στον Αρη Αμφιάλης κι είναι και πάλι γερή και δυνατή μετά απο τον τραυματισμό που είχε στην Αργυρούπολη .
Με την Φρόσω ,απο το δεύτερο σετ ,στη σύνθεση της η ομάδα μας των Κορασίδων νίκησε με 3-0 σετ τον Αρη Αμφιάλης και ξεκίνησε νικηφόρα το 2010 με αλλαγμένη ψυχολογία και με ενθουσιασμό αφού αφήσαμε πίσω ένα κομμάτι της κακοδαιμονίας που μας ταλαιπώρησε .
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα φέρει γούρι στις ομάδες όλων των τμημάτων μας μέσα στο 2010 αλλά πάνω απο όλα θέλουμε να βλέπουμε υγιή μέσα στο γήπεδο όλα τα παιδιά μας .
Αλλωστε ,άλλη εικόνα θα είχαμε εαν ήταν πλήρεις οι ομάδες μας των Κορασίδων και των Νεανίδων και δεν ήταν αποδεκατισμένες απο την αρχή της σαιζόν αλλά αφού αντέξαμε στα δύσκολα , σημαίνει ότι έχουμε κουράγιο και συνοχή .
Τα σετ ήταν 25-13 ,25-12 και 25-9 .
Με την ομάδα Κορασίδων του Α.Ο.Φ. Πορφύρας έπαιξαν οι Χαλβατζή ,Σ.Χατζηπέτρου ,Λιάρου(λ), Μουρέλου ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη ,Πέτσα ,Φ.Χατζηπέτρου ,Τσαβαρή .
Απο τα 9 κορίτσια μας οι Λιάρου ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη ,Πέτσα και Τσαβαρή είναι Παγκορασίδες που ζυμώθηκαν στις δυσκολίες με τις Κορασίδες και τις Νεάνιδες και μόνο οφέλη μπορούν να έχουν απο αυτές τις εμπειρίες που αποκτούν.
Πόσες αθλήτριες μας έλειψαν απο αυτή την αναμέτρηση μας ; Ε , ας μην είμαστε ...αχάριστοι αφού οι απουσίες μας δεν ήταν πιο πολλές απο....6 αυτή τη φορά ( Θ.Δημητρίου , Κορωναίου ,Α.Βερεμή ,Βρανά ,Θαλασσινού ,Παράβαλου ) .
Καλό--νέο-- ξεκίνημα λοιπόν και πάνω απο όλα με ΥΓΕΙΑ.