Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Εύκολη η πρόσβαση απόψε στο γήπεδο

Σε αντίθεση με την εικόνα που έχουν αρκετοί γονείς αθλητριών των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας για την πρόσβαση στα γήπεδα της Ηλιούπολης όπου έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εδώ κι αρκετά χρόνια ,είναι πολύ εύκολο να βρεθεί απόψε κοντά στον Πορφύρα όποιος θέλει και μπορεί να είναι στο πλευρό του για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των κοριτσιών και του Σωκράτη .
Το γήπεδο όπου εδρεύει η Φιλία είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο παίξαμε με την Ηλιούπολη ,νωρίτερα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Εθνάρχου Μακαρίου , με είσοδο επί της Εθνάρχου Μακαρίου ,ευκολία στο πάρκινγκ και μεγάλους κι άνετους χώρους εξωτερικά αλλά και στις κερκίδες .
Οποιοι θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα μας δεν έχουν παρά να μετακινηθούν προς το γήπεδο είτε απο την παραλιακή και την Αλίμου και να στρίψουν αριστερά στην Βουλιαγμένης ώστε να συναντήσουν το συγκρότημα των σχολείων στην Γ΄είσοδο της Ηλιούπολης καθώς δίπλα σε αυτό είναι και το γήπεδο .
Εναλλακτική λύση υπάρχει απο την Συγγρού και μετά απο την Λεωφόρο Βουλιαγμένης απο όπου υπάρχει αναστροφή στην πινακίδα με την ένδειξη Γ΄ είσοδος Ηλιούπολης .
Το ματς αρχίζει στις 9 μ.μ.
Καλή διασκέδαση σε όλες κι όλους γιατί το παιχνίδι είναι χαρά κι αυτοί οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ενθουσιασμό και γλυκειά προσμονή .