Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ετοιμοι για ένα ωραίο ματς

Στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ ,δυστυχώς και χωρίς διάθεση υποτίμησης αλλά απλώς με την επίγνωση της πραγματικότητας που υφίσταται ,είναι λίγα τα παιχνίδια στα οποία μπορούμε να δούμε όμορφο βόλει .Ενα απο αυτά είναι και το μεταξύ του Πορφύρα και των Τραχώνων .
Η ομάδα μας θα υποδεχθεί τους Τράχωνες με πίστη για τη νίκη αλλά πάνω απο όλα όλοι εμείς που θα είμαστε στο γήπεδο και θα πρέπει να το γεμίσουμε ,περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ντέρμπυ που θα φανερώνει πόσο ψηλό πλέον είναι το επίπεδο της κατηγορίας απο την οποία δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να ανεβαίνει μόνο μία ομάδα στην Α2 .Λες κι ο αθλητισμός καθορίζεται όχι απο προσπάθειες κι επενδύσεις αλλά απο γεωγραφικά κριτήρια κι επετηρίδες.
Τα κορίτσια του Πορφύρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κάτω απο τις οδηγίες του προπονητή μας Σωκράτη Μαρμαρινού και υπό το άγρυπνο βλέμμα του γενικού αρχηγού του τμήματος Μανώλη Κελέκου ,του ανθρώπου που τράβηξε κι εμάς κοντά του με το ήθος και τον αλτρουισμό του για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο τμήμα και φυσικά στον σύλλογο που αγαπάμε απο μικροί .
Περιμένουμε τους Τράχωνες και τους φιλάθλους τους με την καλύτερη διάθεση φιλοξενίας κι ελπίζουμε να απολαύσουν κι εκείνοι ένα ωραίο ματς .
Ετσι κι αλλιώς ,ποτέ δεν έπληξε όποιος είχε την τύχη να δεί αγώνα ανάμεσα στον Πορφύρα και στους Τράχωνες .