Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Αριστη φιλοξενία ,φιλική ήττα στον Κορυδαλλό

Πρώτης τάξεως επιβεβαίωση των άριστων σχέσεων που έχουν Πορφύρας κι Αρτεμις Κορυδαλλού απετέλεσε το μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο όπου εδρεύει η Αρτεμις.Η φιλοξενία ήταν εξαιρετικού επιπέδου κι οι εκατέρωθεν θερμές ευχές όπως κι η κοινή φωτογράφιση μας δημιούργησαν ιδανικό περιβάλλον και άψογο αθλητικό πλαίσιο γι έναν αγώνα που είχε το δικό του ενδιαφέρον και τελείωσε με νίκη της Αρτέμιδος με 3-0 σετ (25-19,25-21,25-23).
Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία , μετά την πολυήμερη διακοπή των εορτών, να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεότερες αθλήτριες.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία σε όσες κι όσους υπηρετούν το ιστορικό σωματείο ''Αρτεμις Κορυδαλλού '' και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό για την ομάδα του που πρωταγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου βρίσκεται , πανάξια , στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα .
Μακάρι ,όταν παίξουμε ξανά φιλικό , στη σαιζόν 2010-2011 ( αν κι είμαστε σίγουροι ότι μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος θα...ξαναβρεθούμε ) ο Πορφύρας κι η Αρτεμις να αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες απο αυτές στις οποίες ανήκουν σήμερα και να συναντηθούν όχι για το πρωτάθλημα αλλά μόνο για το Κύπελλο....