Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Φιλια-Πορφυρας 3-1

Το πρωτο -και ας ελπισουμε τελευταιο- ροζ φυλλο αγωνα πηρε για φετος η γυναικεια μας ομαδα στον αγωνα εναντιον της Φιλιας Ηλιουπολης. Σε ενα παιχνιδι ανταξιο μεν της βαθμολογικης θεσης των δυο ομαδων οχι ομως υψηλης ποιοτητας δε, η επανακαμψασα στην κατηγορια Φιλια στριμωξε στην κορυφη της βαθμολογιας εαυτην, τον Πορφυρα και τους Τραχωνες.
Το παιχνιδι διηρκεσε μια ωρα και σαρανταενα λεπτα και θα μπορουσε χωρις δισταγμο να χαρακτηριστει σαν μαχη της εμπειριας με το νεανικο ενθουσιασμο. Κερδισαμε το πρωτο σετ με 23-25, χασαμε σχετικα δυσκολα το δευτερο με 25-20, πολυ δυσκολα το τριτο με 25-23 και ευκολα το τεταρτο με 25-15.
Στον τεχνικο τομεα η ομαδα του Βαγγελη Οικονομου εχασε αρκετα σερβις, δυσκολευτηκε πανω στο φιλε,εβγαλε πολλες δυσκολες αμυνες αλλα διατηρηθηκε ψυχραιμη και με επικεφαλης την μπαρουτοκαπνισμενη Αννα Νικολου καταφερε να γυρισει το παιχνιδι. Στον αντιποδα η ομαδα μας πηρε ασσους,ειχε καλες υποδοχες, εβγαλε ηρωικες αμυνες αλλα μικρα σερι λαθων στο δευτερο και τριτο σετ δεν της επετρεψαν να φυγει νικητρια απο το κλειστο της Ηλιουπολης.
Τον αγωνα παρακολουθησε αρκετος κοσμος, οπαδοι των δυο ομαδων αλλα και ουδετεροι και για μια ακομη φορα υψηλη εκπροσωπηση της διαιτησιας και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Οι διαιτητες Κουτσουλας και Μενεσλης σταθηκαν στο υψος της σπουδαιοτητας του αγωνα και απεφυγαν τα καθοριστικα λαθη περιοριζομενοι σε μικρες αβλεψιες μαλλον αναποφευκτες σε ματς με πολλες φασεις και εντονο ρυθμο.
Μελανο σημειο της αναμετρησης η μη τηρηση σκορ ουτε απο ηλεκτρονικο αλλα ουτε και απο χειροκινητο πινακα! Φιλε κυριε Νικολαιδη 'ατοπημα' και ελπιζουμε στα play off η καλη ομαδα σας να εχει εφοδιαστει και με λαμπακια!
Διαλλειμα για την ομαδα μας δεν υπαρχει γιατι την επομενη Τεταρτη υποδεχομαστε τον 'αιωνιο' αντιπαλο μας, τους Τραχωνες. Εχοντας αποκλεισει τα κοριτσια στο Κυπελλο περιμενουμε μεγαλη επιθυμια τους για ρεβανς και γι'αυτο ηδη αφησαμε πισω μας τη Φιλια, που ουτως ή αλλως θα εχουμε την ευκαιρια να υποδεχτουμε στο δευτερο γυρο. Τα κεφαλια μεσα λοιπον, ολοι οι φετινοι στοχοι ειναι ορατοι και εφικτοι, διορθωνουμε λαθη και συνεχιζουμε....
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΦΙΛΙΑ: Σχετακη, Δημου, Παριση, Νικολου, Σπυριδακη, Κωλλετα, Καλτουρνιδου, Θυμο, Μισιριτζη, Νικολαιδη Α., Νικολαιδη Κ.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Κορνια, Φικαι, Μπαλη, Τσιμηλα, Χρηστου, Χατζηκωνσταντη. Αθανασοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Γκουρα(L)