Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ο ιδανικός συνδυασμός...

Κατά τους τελευταίους 4 μήνες ,έχουν πάρει πτυχία γλωσσομάθειας σε αγγλικά ,γαλλικά και γερμανικά συνολικά 15 απο τις αθλήτριες των ομάδων υποδομών του τμήματος βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας .Ο αριθμός είναι μεγάλος και μας δημιουργεί ενθουσιασμό .
Γιατί αποδεικνύει ότι σε αυτό τον σύλλογο συνδυάζουμε άριστα την αθλητική παιδεία και πρόοδο με τις επιδόσεις στο σχολείο κι εν γένει στην απόκτηση καλύτερης εκπαίδευσης απο τα παιδιά μας .
Το βόλει είναι χαρά ,χόμπυ ,πηγή ζωής όπως κάθε δραστηριότητα που μας έχει σε εγρήγορση αντί να ...απολαμβάνουμε τις προσπάθειες των άλλων και μετά να κάνουμε και κριτική γιατί δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο εμείς που ωστόσο μένουμε με ένα χάμπουργκερ στο στόμα και βλέπουμε τα αστεία του Λάκη του Γλυκούλη ή του Φερεντίνου ,απο τον καναπέ ,στην τηλεόραση....
Μπράβο στα κορίτσια του Πορφύρα για τις επιτυχίες τους αλλά ,παράλληλα ,συγχαρητήρια και σε όλες τις αθλήτριες μας για τις επιδόσεις τους στο σχολείο αφού το τμήμα βόλει γυναικών του συλλόγου μας έχει πληθώρα αριστούχων ενώ σε ΟΛΑ τα παιδιά μας η διαγωγή ,στον έλεγχο τους στο σχολείο , είναι ΚΟΣΜΙΩΤΑΤΗ .Κι αυτό σημαίνει ότι ΟΛΕΣ παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ .
Θέλουμε τις αθλητικές επιτυχίες ,''καιγόμαστε '' γι αυτές αλλά υπάρχει τίποτα καλύτερο απο τον υγιή συγκερασμό της γνώσης με την αγάπη για τον αθλητισμό ;
Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά πάνω απο όλα στους γονείς και τους οικείους τους .
Ολα αυτά βέβαια δε σημαίνουν ότι πρέπει να χάνουμε προπονήσεις .
Πάντα υπάρχει χρόνος γι όλα .