Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ορισμένοι προβληματισμοί ....

Τον αγώνα που κάνουμε λίγοι άνθρωποι στον Πορφύρα δεν περιμένουμε να τον καταλάβουν όλες κι όλοι.Δεν είναι εύκολο .Η απόσταση της ηλικίας ,οι διαφορετικές παραστάσεις απο τη ζωή και ενδεχομένως τον αθλητισμό δημιουργούν αντικειμενικές δυσκολίες .
Η ήττα απο την Αιξωνή στον Αγιο Τρύφωνα ,με 3-1 σετ ,για το πρωτάθλημα Νεανίδων πόνεσε πάρα πολύ όλους εμάς στον Πορφύρα .Προσέξτε .Οχι επειδή υποτιμούμε την Αιξωνή που νίκησε δίκαια καθώς έκανε πολύ λιγότερα λάθη απο τη δική μας ομάδα κι είχε περισσότερο μαχητική διάθεση αλλά και σημαντικότερη διάρκεια ,αλλά, επειδή περιμένουμε πιο πολλά απο τις Νεάνιδες μας που δεν μπήκαν στο παιχνίδι με το κατάλληλο σκεπτικό και με την απαραίτητη ετοιμότητα απο την άποψη της νοοτροπίας .
Εγιναν πολλά λάθη σε αυτή την αναμέτρηση .Πάρα πολλά .
Εμείς όμως ,επειδή αγαπάμε παθολογικά ---και αυτό δεν είναι καλό αλλά είναι προτιμότερο απο την αδιαφορία...---αυτή την ομάδα ,προτιμούμε να τη στηρίξουμε παρά να την αποδομήσουμε.
Είμαστε δίπλα στην προπονήτρια τους ,την Μίνα και στα κορίτσια που είναι το μέλλον του Πορφύρα κι έχουν δείξει την ποιότητα και την αγάπη τους στην ομάδα .
Ναι ,ορισμένα παιδιά δεν πήγαν όπως έπρεπε .Θα το λύσουμε το ζήτημα αλλά δε θα κρεμάσουμε καμμία απο τα μανταλάκια....
Απλώς ,θέλουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα απο όλες .Για το όνομα του Πορφύρα που μέσα σε 4 χρόνια ,με την βοήθεια του κυρ Μανώλη ,της Τασούλας ,της Αλέκας ,της Πόπης ,του Γιάννη ,του Νάσου ,του Λεωνίδα έχει πετύχει τόσα όσα άλλοι σύλλογοι δεν πρόκειται να πετύχουν αλλά ούτε καν να ονειρευθούν.

Περισσότερη και καλύτερη δουλειά αλλά και πάθος για την επιτυχία απαιτείται .
Το καθεστώς της υπερπροστασίας δεν βοηθά κι αυτό το έχουμε δεί και στην γυναικεία ομάδα μας αλλά επιμένουμε σε αυτό σε σχέση με τα ...μοντέλα με τις ομάδες που πάνε στο γήπεδο με 2 ταξί και τον προπονητή ή την προπονήτρια τους .
Ο Πορφύρας ,ακόμα και στο...μαζοχισμό ,είναι μία άλλη υπόθεση .Στέλνει άλλα μηνύματα γενικά για τη ζωή και όχι μόνο για τον αθλητισμό .

Ο αθλητισμός άλλωστε δεν είναι μόνο ένα ,απλό ,κουτάκι αλλά η ίδια η ζωή .
Τα σετ στο ματς με την Αιξωνή ήταν 26-24,25-20,23-25,27-25 και ο αγώνας διήρκεσε 116 λεπτά.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ.Γιατράκου και του κ.Καλλιτσάρη .Ευχαριστούμε τον κ.Γιατράκο και για τις αθλητοπρεπείς προτροπές του .Να είναι καλά που έρχονται και σφυρίζουν ώστε να παίζουν τα παιδιά μας .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Φικάι ,Χαλβατζή ,Χατζηπέτρου .Δελαγραμμάτκα ,Τσαβαρή,Μουρέλου,  ,Τσιραντωνάκη,Θαλασσινού ,Τρεμούλη ,Μαρκεζίνη ,Δημητρίου ,Δήμα . 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ