Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μήπως είμαστε άξιοι της μοίρας μας ;

Σε γκάλλοπ που διενεργείται αυτές τις ημέρες ,μέσα απο το διαδίκτυο ,στην ιστοσελίδα υποψηφίου Δημάρχου του Πειραιά ,καταγράφονται οι απόψεις των Πειραιωτών για το ποιά πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιιότητα για τον νέο Δήμαρχο στην πόλη .Προσέξτε τα ποσοστά στις προτιμήσεις .

Κυκλοφοριακό


11,64%

Περιβάλλον

2,59%

Καθαριότητα

50,86%

Αθλητισμός

2,59%

Χώροι Στάθμευσης

7,76%

Κοινωνική Πρόνοια

2,16%

Ασφάλεια

7,76%

Ανεργία

14,66%

Αρα, ο αθλητισμός ,το περιβάλλον ,η κοινωνική πρόνοια είναι τελευταίες προτερατιότητες για τους Πειραιώτες ,τουλάχιστον όταν καλούνται να ψηφίσουν ανώνυμα .Είμαστε σίγουροι ότι τα ίδια ποσοστά ,αναλογικά ,θα υπήρχαν και στις άλλες ιστοσελίδες των υποψηφίων Δημάρχων ή σε γκάλλοπ που θα διενεργούσαν με όποιον τρόπο .Δεν έχει σημασία το πρόσωπο ή το όνομα του Δημάρχου αλλά ποιά εντολή παίρνει απο τον λαό .
Οι Πειραιώτες λοιπόν προτιμούν να καλύψει ο Δήμαρχος με προσλήψεις την ανεργία στην πόλη--λες και ο Δήμος είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας ...----και να φτιάξει πάρκινγκ για να πηγαίνουν με την...κούρσα απο τα Καμίνια και την Καλλίπολη για καφέ στη Στάνη ή στην ''πασσαρέλα''και για ψώνια στη Σωτήρος .
Επίσης ,ο Δήμαρχος ζητάμε να αλλάξει το κυκλοφοριακό στην πόλη που ρυμοτομήθηκε για να έχει πληθυσμό 100.000 κατοίκων κι έχει τον πενταπλάσιο και οικοδομήθηκε όπως--όπως για να στεγάσει την εργατιά και τις οικογένειες των ναυτικών όπως και των εσωτερικών μεταναστών απο την  Μάνη ,την Κρήτη και τα άλλα νησιά ....
Εμείς δε θέλουμε Δήμαρχο αλλά τον Χάρρυ Πότερ...
Κι άσε στο τέλος το πράσινο , τον αθλητισμό ,τη φροντίδα για τους γέροντες ,τους ανάπηρους και τα μωρά που χρειάζονται βρεφονηπιακούς σταθμούς .
Αξιοι της μοίρας μας είμαστε αλλά τις προτεραιότητες που έχουμε εμείς δε θα μας τις αλλάξει κανείς .Επιμένουμε και αντέχουμε .
 
Νίκος Δελαγραμμάτικας