Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τα οικονομικά προβλήματα χτυπούν τους ''αιώνιους''

 
Την απόσυρση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για την περίοδο 2010-2011 αποφάσισε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Η ελληνική ομάδα είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Γεντίνστβο Μπρτσκό από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη σε διπλή αναμέτρηση μέσα στον Δεκέμβριο  για τη διοργάνωση του Cev Cup.
Η ανακοίνωση του Παναθηναικού .
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δυστυχώς βασανίζει όχι μόνο τον αθλητικό κόσμο, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV CUP).
Με δεδομένη την κατά γενική ομολογία δύσκολη κλήρωση και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στη διατήρηση των κεκτημένων (Πρωτάθλημα - Κύπελλο).
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και του Συλλόγου να κατανοήσουν και να στηρίξουν το τμήμα στις εγχώριες διοργανώσεις».
Επιπλέον ,οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Ολυμπιακού δηλώνουν ότι ετοιμάζονται να απέχουν απο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους για το πρωτάθλημα ,με τον Ηρακλή ,επειδή δεν πήραν ούτε ευρώ μέχρι τώρα απο την αρχή της σαιζόν και τους χρωστούν χρήματα απο πέρσι .
Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά προσφέρει ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό σε όλες και όλους .
Είναι δυσάρεστο να υπάρχουν προβλήματα ,ωστόσο ,ίσως ήλθε η ώρα να μπεί το βόλει γυναικών στις πραγματικές διαστάσεις του .
Αν βέβαια κάποιος ...μπρούκλης έχει χρήμα να διαθέσει ,μπορεί να το πράξει .Οχι ωστόσο υποθηκεύοντας το όνομα ,το μέλλον και την αξιοπρέπεια ενός συλλόγου .Οπως και αν λέγεται και όποιος και αν είναι .
Εδώ βεβαίως θα φανεί και η διαφορά ,σε επίπεδο εντυπώσεων, ανάμεσα σε εκείνους που προγραμμάτισαν σωστά και σε αυτούς που άφησαν τα πόδια τους να βγούν πολύ έξω απο το πάπλωμα.


Ν.Δελαγραμμάτικας