Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Νέο αίμα και νίκη για τις Νεάνιδες μας

Νικηφόρα περάσαμε απο την  Αργυρούπολη ,όπου η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλή παράδοση σε όλα τα τμήματα μας .Νικήσαμε ,στο πρωτάθλημα των Νεανίδων ,με 3-1 σετ την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Ζώη.
Ντεμπούτο σε αυτή την αναμέτρηση πραγματοποίησε η Φλώρα Καπέλου ,αθλήτρια που έγινε δεκτή ,λόγω του χαρακτήρα και της δεκτικότητας της ,με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και πράγματι συνεισέφερε στην νίκη ,ενώ μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια ,αρκεί βέβαια να συνδυάσει τις προπονήσεις με τις υποχρεώσεις της στο Πανεμιστήμιο καθώς σπουδάζει Γεωλογία .
Καλώς ήλθες Φλώρα στην οικογένεια του Πορφύρα.
Ξεχωριστή αναφορά αξίζει επίσης να γίνει για την Κατερίνα Τσαβαρή η οποία γιόρταζε την Πέμπτη και συνδύασε την γιορτούλα της με μία παραγωγική εμφάνιση ενώ στο τέλος κέρασε σοκολατάκια την Μίνα και τις συμπαίκτριες της .
Η Κατερίνα φεύγει απο την Νίκαια για το Χατζηκυριάκειο και την Φρεαττύδα ,ώστε να προπονείται και άλλα κορίτσια που μένουν δίπλα στο γήπεδο χάνουν προπονήσεις γιατί...έχουν διάβασμα .Στου ''ξαπλώπουλου'', με καθηγητή τον ''βαριέμαι''...
Στον αθλητισμό δε θα μείνουν τα ...τεράστια ταλέντα αλλά τα παιδιά που έχουν θέληση ,πειθαρχία ,συνέπεια ,προγραμματισμό ,αφοσίωση ,προθυμία ,πάθος,σεβασμό.Τα υποτιθέμενα... σούπερ ταλέντα ,όπου κι αν υπάρχουν αυτά ,θα πάνε παρέα με τις άλλες'' μεγάλες αξίες΄΄ που θα διηγούνται αργότερα πως αδικήθηκαν ή πως έχασαν τις ευκαιρίες που είχαν ή σε τι τους έφταιγε η ομάδα ,ο προπονητής ,το νερό ,ο αέρας ....
Το ματς με τον Ζώη το περιμέναμε καλύτερο αφού δε μετράει το αποτέλεσμα ,όπως έχουμε αναφέρει ξανά .Πιο πολύ ευχαριστηθήκαμε το ματς που χάσαμε απο τον Απολλώνιο παρά αυτό με τον Ζώη.Σε επίπεδο απόδοσης .
Ωστόσο ,οι νίκες φέρνουν χαμόγελο και φυσικά είναι...καλοδεχούμενες .Ανεβαίνει και η ψυχολογία των παιδιών αλλά και της Μίνας που κάνει αγώνα μαζί τους .
Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν με πείσμα και αν και ήταν μόνο 6 κορίτσια και δεν είχαν έβδομο στον πάγκο ,είναι αξιέπαινα για τη μαχητικότητα τους .Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή τους κ.Χρήστο Τσίτσιπα .

Τα σετ ήταν 23-25,26-28,25-18 και 25-19.
Εξαιρετική η διαιτησία της κας Καντλή ,που είχε τη ψυχολογία του αγώνα και τον διηύθυνε άψογα και με παιδαγωγικό πνεύμα .Πολύ καλός και παρατηρητικός και ο δεύτερος διαιτητής κος Παπαχατζής .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Φίκαι ,Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Τσιραντωνάκη,Θαλασσινού ,Τσαβαρή ,Μουρέλου ,Καπέλου ,Τρεμούλη,Μαρκεζίνη ,Δήμα .