Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Κέρδισε το βόλει

Με λίγα λόγια θα αναφερθούμε σε μία ανάρτηση για το παιχνίδι Ηλιούπολη--Πορφύρα και ζητώ συγγνώμη, κυρίως βέβαια απο την νικήτρια ομάδα, για την καθυστερημένη αναφορά, καθώς δεν έχω  άλλη επιλογή λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος που έχει απορυθμίσει επακόλουθα και την ενημέρωση του μπλογκ απο το βράδυ της Τρίτης.
Θα προσπαθήσω να επανέλθω το συντομότερο δυνατό.Θεού θέλοντος.
Η Ηλιούπολη λοιπόν κέρδισε δίκαια και άξια τον Πορφύρα με 3-2 σετ στο γήπεδο της.
Ηταν καλύτερη, κυρίως, πιο ψύχραιμη και σταθερή στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και ειδικά στο τέταρτο σετ που αποδείχθηκε ως το πιο καθοριστικό.
Ο Πορφύρας, επίσης, έπαιξε καλά, ωστόσο, στις λεπτομέρειες που εντέλει ήταν σημαντικές, η Ηλιούπολη έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος της.
Προηγήθηκε η Ηλιούπολη με 1-0 σετ, ο Πορφύρας πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1, ισοφάρισε η Ηλιούπολη σε 2-2 και στο τάι μπρέικ επικράτησε η Ηλιούπολη με 3-2 σετ.
Στο γήπεδο ήταν 400 άτομα, φίλοι και των δύο ομάδων, κυρίως, όμως, φίλοι του βόλει, φίλαθλοι.
Δημιουργήθηκε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ένα ματς που, συνολικά, ήταν διαφήμιση για το βόλει που κέρδισε πολλά απο αυτό το παιχνίδι.
Παρόντες στο γήπεδο και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Σιδέρης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Στουραίτης, οι σύμβουλοι της ΕΟΠΕ Τάκης Χρυσοχόου, Θανάσης Ρέρρας οι οποίοι ελπίζουμε ότι απόλαυσαν ατμόσφαιρα και ένα συγκλονιστικό ματς, στο οποίο,πάντως,  η ποιότητα, προφανώς .λόγω της νευρικότητας για τη σημασία του, δεν ήταν αυτή που  θα περιμέναμε.
Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη για την επιτυχία της.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μιχαήλογλου--Κατσούλη. Τα λάθη τους δεν επηρέασαν τη ροή του αγώνα και δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ετσι και αλλιώς, εμείς δε ψάχνουμε για δικαιολογίες, παρά μόνο νοιαζόμαστε για τα δικά μας σφάλματα.
Γυμνασίαρχος αγώνα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ Μπάμπης Διονάτος.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη)  Μπόκα, Στρατή, Μαρκοπούλου, Πόγκα, Ξένου, Τάσσου, Γκίνη, Μπαλτά.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας ) Μανωλάκου, Μπαλλή, Δήμα, Τσαπούρη, Καράκου, Θεοχάρη, Γκούρα, Γρηγορίου, Χαλβατζή, Κουτσιβίτη, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.

Ν.Δελαγραμμάτικας