Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εξαιρετική παρουσία των Μίνι του Πορφύρα

Η καλή δουλειά που κάνει στα Προμίνι και τα Μίνι ο Γιάννης Τσουρουγιάννης, η συνέπεια των παιδιών και η φροντίδα του τμήματος για την επόμενη ημέρα του, αποτυπώθηκαν στο Τουρνουά που οργανώθηκε το πρωί στην Αργυρούπολη απο τον ΑΟΝΑ.
Πήγαμε με 40 κορίτσια και παίξαμε πολλούς αγώνες, σε 6 γήπεδα, με τις ομάδες απο τα 50 κορίτσια της Αργυρούπολης.
Και απο τις δύο ομάδες έλειψαν πολλά παιδιά, ωστόσο, το πρωινό ξύπνημα είναι άχαρο ενώ υπήρξαν ασθένειες ενώ μέτρησε και το γεγονός ότι τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά.
Αριστη η παρουσία μας, μοιρασμένες οι νίκες με την Αργυρούπολη, σπουδαία η φιλοξενία, εξαιρετική η οργάνωση απο τον Μιχάλη Παπανικολάου που είναι σπεσιαλίστας της ανάπτυξης, πολύ χρήσιμα τα συμπεράσματα, άκρως ενθαρρυντική η παρουσία ακόμα και των παιδιών μας που παίζουν μόλις εδώ και 3-4 μήνες.
Ολοι ευχαριστήθηκαν, οι γονείς είχαν μία ευκαιρία να ξεφύγουν απο τη δύσκολη καθημερινότητα και τα παιδιά χάρηκαν αυτό που τους λείπει, το παιχνίδι.
Δεν υπάρχουν ομάδες που νίκησαν ή άλλες που έχασαν.
Ολες ήταν σπουδαίες.
Ευχαριστούμε ειδικά τους εφόρους Αποστόλου, Ζαννή, Πολλάτο, Τριανταφύλλου για την άριστη συνεργασία τους και για τη φροντίδα που έδειξαν ώστε να μετακινηθούν οργανωμένα τα παιδιά στο γήπεδο της Αργυρούπολης.
Είναι σημαντικό ότι ο Πορφύρας πρωταγωνιστεί δείχνοντας φροντίδα για το μέλλον του.
Ωστε να μην βασιζόμαστε σε πήλινα πόδια αλλά στα δικά μας.

Ν.Δελαγραμμάτικας