Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί βάλαμε αυτό το ερώτημα ;

Υπάρχει σαφής εξήγηση για την απόφαση μας να βάλουμε το συγκεκριμένο ερώτημα που έχουμε θέσει σε εσάς ώστε να κρίνετε  πως θα διατυπώσετε την προτίμηση σας μέσα απο τη ψήφο σας.
Το ενδιαφέρον απο ορισμένες εταιρείες για διαφήμιση στο μπλογκ μας είναι δεδομένο.
Προσφέρονται, μάλιστα, ανταλλάγματα.
Το γεγονός δεν είναι συνηθισμένο για μπλογκ. Και μάλιστα ερασιτεχνικής ομάδας.
Η λογική των μπλογκς διαφέρει, εν μέρει, απο αυτή των σάιτ.
Ωστόσο, η ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα του μπλογκ του βόλει γυναικών του Πορφύρα, προκάλεσε το ενδιαφέρον. Αν και ηθελημένα, κρατάμε έναν αυθόρμητο και ερασιτεχνικό χαρακτήρα στην παρουσίαση του μπλογκ.
Το θέμα είναι ιδιαίτερο.
Γιατί έχουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και για αυτό άλλωστε προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
Αλλωστε, υπάρχουν συγγενείς και φίλοι με τους οποίους δε μιλάω εδώ και καιρό.
Γιατί ; Οταν με άκουγαν να τους κουβεντιάζω για τον Πορφύρα, κάποια στιγμή 2 απο αυτούς μου είπαν, θεωρητικά μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ''αφού ασχολείσαι τόσες ώρες με την ομάδα, θα κονομάς κιόλας, όπως όλοι ...''.
Μέσα έπεσαν. Απολύτως....
Ακουσα μάλιστα και μία παλιά αθλήτρια, άλλης ομάδας,  κάποια στιγμή, να λέει ότι '' παράγοντες κονομάνε απο τις χορηγίες''.
Η κοινή γνώμη διαχωρίζει. Ξέρει. Τον κόσμο δεν τον κοροιδεύεις, αλλά, κάποιες φορές, ισχύει το γνωστό για τα ξερά και τα χλωρά....
Για αυτό, τόσο η πρόταση διαφήμισης στο μπλογκ όσο και το σύνολο των εισροών απο τις 3 χορηγίες που έχουμε ήδη κλείσει αλλά και τα έσοδα απο την Ακαδημία μας ( απο τις συνδρομές δηλαδή....) θα παρουσιάζονται στο τέλος κάθε μήνα, απολογιστικά, στο σύνολο των εφόρων όλων των τμημάτων, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα και όλοι να γνωρίζουν με λεπτομέρειες τα πάντα.
Η διαφάνεια είναι απαραίτητη και θα ισχύει πλέον προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Ετοιμάζουμε πρωτοβουλίες με στόχο την επιβίωση του τμήματος.
Θέλουμε να γνωρίζουν ΟΛΟΙ που πάνε τα χρήματα του τμήματος, πως καλύπτονται τα έξοδα , ποιοί και πόσο συνεισφέρουν, με κάθε τρόπο.
Με αυτή τη λογική και την απαραίτητη προυπόθεση θα προχωρήσουμε.
Εστω και αν η σαιζόν είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Ωστε η ζητιανιά που κάνουμε, τουλάχιστον να πιάνει τόπο απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Γιατί η απόσταση ανάμεσα στο ''μπράβο'' και την κακοήθεια, στην Ελλάδα, είναι πιο μικρή απο ότι αυτή που χωρίζει δύο τρίχες....
Και εμείς που είμαστε στο βόλει του Πορφύρα έχουμε ματώσει τόσο, ώστε  το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να δημιουργούνται περίεργες σκέψεις σε καιρούς δύσκολους, απο όσους δε μας γνωρίζουν ή και απο άλλους που κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια....


Ν.Δελαγραμμάτικας