Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τι περιμένουμε απο το 2014

Σε λίγα λεπτά μπαίνει το 2014.
Τι περιμένουμε απ΄αυτό ;
Και τι θέλουμε να πετύχουμε στη διάρκεια του ;
Πάμε να δούμε, σε 10 σημεία, τις σκέψεις μας, σα να διαβάζετε ένα ανοιχτό βιβλίο.
ΠΟΤΕ δεν είπαμε ότι είμαστε αλάθητοι. Αλλά, απαιτούμε να θεωρούμαστε έντιμοι κι ειλικρινείς. Με αυτό το δεδομένο θα συνεχίσουμε.
ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ φτιάξαμε αυτή την ομάδα, κόντρα σε δαίμονες. Μας έβαλαν τρικλοποδιές, δεχθήκαμε αδικίες, αλητείες, παρανομίες. Ο  Θεός αγαπά το καλό και το στηρίζει, όπου κι αν πιστεύει κανείς, αυτό που υπάρχει, δίνει δύναμη σε όσους έχουν μεράκι και καθαρή προσέγγιση, στόχο και πρόγραμμα.
ΦΕΡΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΟΝΙΩΝ, χωρίς δημόσιο, δημοτικό ή βρώμικο χρήμα, την γυναικεία ομάδα μας στην Α2 Εθνική κατηγορία κι ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ τα επόμενα χρόνια ο Πορφύρας θα συνεχίσει να έχει το βόλει του στις εθνικές κατηγορίες.
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ με τη...μούρλα μας, την αγάπη στο βόλει και τον αθλητισμό, πάνω απ΄ όλα τη λατρεία μας για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και τη ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΜΑΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ, ΦΘΟΝΟ, ΚΟΜΠΛΕΞ. Περαστικά. Αντέχουμε.
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ στους προπονητές που έδωσαν στην ομάδα μας ότι είχαν, με αξία κι ΗΘΙΚΗ. Στους Σωκράτη Μαρμαρινό, Μανώλη Αποστολογιωργάκη, Γιάννη Μπογιατζόγλου, Κώστα Γκούντα οφείλουμε ότι φθάσαμε εδώ.
ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ τη ΨΥΧΗ και την ΚΑΡΔΙΑ μας στις ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ. Μακάρι να είχαμε να δώσουμε κι ότι άλλο.
ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ στην Ακαδημία μας στα επόμενα χρόνια. Θα παίζουν στην γυναικεία ομάδα όποια κορίτσια του φυτωρίου μας είναι τα πιο ΣΥΝΕΠΗ και τα πιο ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ. Δε μας νοιάζουν τα πιο ταλαντούχα, αν δεν έχουν το μυαλό στο κεφάλι. Βόλει παίζουν όσες έχουν το ΜΙΚΡΟΒΙΟ. Οι θεωρητικά πιο προικισμένες, ας κρατήσουν το ταλέντο κι ας το ξοδέψουν στην εσωστρέφεια τους, αν θεωρούν μικρό το θείο χάρισμα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ότι στην εποχή της κρίσης αναπτύσσεται το βόλει του Πορφύρα. Ενα υγιές κύτταρο ζεί και φέρνει την αναγέννηση ενός οργανισμού, μέσα στη θολούρα και την απογοήτευση.
TO 2014 YΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι θα είμαστε ΙΔΙΟΙ. Κι όποιος θέλει, ακολουθεί. Αρκεί να μπορεί να μοιρασθεί πάθος, κουλτούρα, αφοσίωση, τρέλα. Εδώ είναι μία ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Το τι θα κάνουμε εφέτος στην Α2 ας μη νοιάζει κανέναν. Θα τον βρούμε τον δρόμο μας, έχουμε μέταλλο και χαρακτήρα αλλά και ταυτότητα. Και δεν παίζουμε...κρυφτούλι. Με τις υπερβολές μας, το πάθος μας, φέρνουμε παιδιά στο γήπεδο, υπερβάλλουμε τις δυνάμεις μας και το μόνο βέβαιο είναι ότι όλη αυτή την προσπάθεια, θα τη στηρίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα.
ΕΝΤΕΛΕΙ, στο βόλει του Πορφύρα, έχουμε φτιάξει το δικό μας μοντέλο.
Και πολύ απλά, το 2014 θα είμαστε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Καθώς, δεν έχουμε και δεν περιμένουμε τίποτα απο κανέναν.
Κοιτάμε την ομάδα μας σαν τα παιδιά μας. Αυτό είναι όλο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.....