Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πλάκα μαζί μας δε θα κάνετε

Επειδή, πλάκα με τον Πορφύρα δε θα κάνει κανείς.
Επειδή, διατηρούμε το δικαίωμα να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.
Επειδή, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, επιτέλους.
Ο ΑΟΦ Πορφύρας θα στείλει αύριο Παρασκευή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ το DVD με ΟΛΟ τον αγώνα Ιωνικός-Πορφύρας 3-2 και θα περιμένουμε την αξιολόγηση της επί όσων θα δεί.
Αν η Επιτροπή Διαιτησίας κρίνει ότι οι αιτιάσεις που ανέφερα είναι υπερβολικές κι η διαιτησία των Ζώη-Στάικου ήταν καλή, την επομένη κιόλας παραιτούμαι κι αποχωρώ απο το βόλει και σας αφήνω στην ησυχία σας, ουδείς είμαι βέβαιος ότι θα στεναχωρηθεί.
Αν η Επιτροπή Διαιτησίας εκτιμήσει ότι υπήρξε  ατυχής ή ανεπαρκής διαιτητική παρουσία, καλείται να επιβάλλει τα δέοντα.
Ομως, μετά απο 35 χρόνια στον αθλητισμό και 10 σε απόλυτα αντίξοες συνθήκες αλλά με άκρως επιτυχή αποτελέσματα στο βόλει, δε θα παίζετε μαζί μου και με τον Πορφύρα όπως κι εμείς δεν παίζουμε με κανέναν και δεν υποτιμούμε κανενός τη νοημοσύνη.
Είμαστε εδώ, βοηθάμε, παλεύουμε, κακό δεν έχουμε κάνει σε άνθρωπο, τέρμα λοιπόν τα παιχνίδια.
Πριν απο μερικά 24ωρα, άκουσα κάποιον πολύ υψηλά ιστάμενο στο βόλει να μου λέει ότι ''στην κατηγορία σας δεν υπάρχουν παράγκες, αλλά, μόνο διαιτητές που δεν κάνουν''.
Για την ακρίβεια, χρησιμοποίησε ένα κοσμητικό επίθετο του συρμού, αλλά, δε συνηθίζω να εκφεύγω, να χαρακτηρίζω με τρόπο κολάσιμο, για τις ποινικές ευθύνες μου και για το επίπεδο των αναγνωστών του μπλογκ.
Αλλος μου έχει πεί ότι, ''επειδή είστε νέοι στις εθνικές κατηγορίες, να μη φωνάζετε γιατί οι διαιτητές δεν τα θέλουν αυτά και μετά συσπειρώνονται απέναντι σας''.
Βλέπουμε, ακούμε, καταλαβαίνουμε, αισθανόμαστε, προβλέπουμε.
Προκατάληψη δεν έχουμε.
Γι΄αυτό και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα της αξιολόγησης του βίντεο απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.
Α, στο βίντεο μπορεί να μην ακούγονται τα πειράγματα  που είχε με φίλαθλο του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, που ήταν στην εξέδρα, ο δεύτερος διαιτητής κ.Στάικος.
Σε εμάς, πάντως, συνέστησε να δούμε το βίντεο για να καταλάβουμε ότι κάναμε λάθος στα παράπονα μας.
Τώρα που το είδαμε, να στείλουμε ένα και στο Σύνδεσμο σας και σε εσάς, ώστε να το απολαύσετε. Και να το προωθήσετε μετά και στον κ.Ζώη.
Επίσης, επειδή, θέλουμε να βλέπουμε θετικά το παιχνίδι, να ευχηθούμε καλό παιχνίδι στους διαιτητές κ.κ. Κοκοτσάκη--Καραπουλάκη, οι οποίοι σφυρίζουν την Κυριακή τον αγώνα Μεσσαράς-Πορφύρας.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας τον αγώνα, με δικαιοσύνη κι επιτυχία.
Τιμάμε τον κ.Κοκοτσάκη, ξεπερνώντας μία ανακοίνωση που είχε εκδώσει εναντίον του Πορφύρα ο Σύνδεσμος του, χαρακτηρίζοντας μας ''συκοφάντες'', επειδή, αν κι είχαμε κερδίσει, είχαμε τοποθετηθεί με αρνητικές διαπιστώσεις για τη διαιτησία του αγώνα Μεσσαράς-Πορφύρας.
Α, σε εκείνο το παιχνίδι, πρώτος διαιτητής ήταν ο κ. Καραπουλάκης.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα έχει βελτιωθεί απο πέρσι.
Εφόσον η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεκτίμησε τα δεδομένα, έκρινε ότι έπρεπε να ορίσει τον κ.Καραπουλάκη κι αναλαμβάνει απολύτως τις ευθύνες της, εμείς θα του ευχηθούμε απο την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  και να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όσοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν.

Ν.Δελαγραμμάτικας