Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πορφύρας θα τον βρεί τον δρόμο του, αυτό είναι το μόνο ΒΕΒΑΙΟ....


Δίκαιη νίκη, με 3-2 σετ, για τον ΑΟ Θήρας σε βάρος του ΑΟΦ Πορφύρας στο θεαματικό και δραματικό παιχνίδι που έγινε στη Σαντορίνη για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, είχε πάθος, τίμησε τη φανέλα με την αγωνιστικότητα της, αλλά, δεν είχαμε διάρκεια και παράλληλα μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα πιο κρίσιμα σημεία ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Απο τη Σαντορίνη δε νομίζουμε ότι θα περάσει έστω μία ομάδα σε αυτό το τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα στον Ομιλο μας, που είναι...ροντέο....Η ατμόσφαιρα, απο 250 θεατές, ζεστή, θερμή, αλλά, μέσα στα όρια.
Το παιχνίδι κρίθηκε σε αθλητικό επίπεδο κι αυτό είναι ευχάριστο και κέρδος για το βόλει.
Ηταν ένα ντέρμπυ, όπου αν και ο Πορφύρας μπήκε δυνατά στο γήπεδο, δεν είχε ανάλογη συνέχεια.
Στο τέταρτο σετ...συνήλθαμε αλλά στο τάι μπρέικ βρεθήκαμε να χάνουμε με 11-5, καλύψαμε και φθάσαμε στο 13-13, αλλά, η Θήρα ήταν περισσότερο ψύχραιμη ή και τυχερή στις δύο τελευταίες φάσεις κι έφθασε στη νίκη.
Πονάει το γεγονός ότι ήδη , σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε υποστεί 2 ήττες, όσες σε όλη την περσινή αγωνιστική περίοδο, αλλά, η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει χαρακτήρα, μέταλο και πείσμα και αθλήτριες που την ΑΓΑΠΟΥΝ.
Ο Πορφύρας είναι εδώ και θα ευχαριστήσει αυτούς που τον αγαπούν, αποζημιώνοντας τους για τις στεναχώριες που τους έχει δώσει.
Κάτι δεν γίνεται σωστά, κάτι λείπει, θα το βρούν τα παιδιά με τον προπονητή, με τη δική μας συμπαράσταση.
ΟΜΑΔΑ είμαστε και στη Σαντορίνη, έστω κι αν δεν παίξαμε καλά, δείξαμε την ΟΜΟΨΥΧΙΑ που μας έφερε απο το τοπικό πρωτάθλημα, ένα βήμα απο την Α1 Εθνική κατηγορία, μέσα σε 19 μήνες.....
Εχουμε σπουδαία ομάδα και καταπληκτικά παιδιά.
Ναι μεν με  πόνο, ζόρι και δάκρυ, αλλά, θα την βρούμε την άκρη.....
Συγχαρητήρια στον ΑΟ Θήρας για τη νίκη του και είθε να έχει θετική συνέχεια.
Η διαιτησία ήταν καλή, αρκετά καλή για την ακρίβεια, τηρουμένων των αναλογιών, γιατί το παιχνίδι ήταν πράγματι δύσκολο. 
Η πρώτη διαιτητής κ.Οικονόμου ήταν ψύχραιμη και προσεκτική, ο δεύτερος διαιτητής κ.Χατζηδούκας χαρακτηρίσθηκε απο την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι.
Λάθη έκαναν, αλλά, δεν έκριναν τίποτα.
Τα σετ ήταν 18-25, 25-17, 25-17, 17-25 και 15-13.
ΑΟ ΘΗΡΑΣ ( Μεμετζή ) Πλίσκα, Τσοχατζή, Λιάκου, Παπαδοπούλου, Βούβουλη, Κακριδώνη, Μ.Ψυλλάκη, Ι.Ψυλλάκη, Μουντάκη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερογιάννης ) Μανωλάκου, Α. Γκούρα, Μουστάκη, Δήμα, Μπαλή, Τσαπούρη, Καράκου, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Χαλβατζή.