Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αξιέπαινοι...

«Είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό» ήταν το θέμα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που διοργανώθηκε χθες με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και  της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά.            
 Στην εκδήλωση που ήταν  αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων του Πειραιά, ο κ. Μιχαλολιάκος  βράβευσε τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων, για το σημαντικό έργο και την προσφορά τους στους μαθητές των Ειδικών Σχολείων του δήμου.
Στη συνέχεια, μίλησε  ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Πειραιά  κ. Γεώργιος Μπαλαμώτης, με θέμα: «Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πειραιά» ενώ οι Διευθυντές των Σχολείων παρουσίασαν τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.
Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην εκδήλωση, έδωσε η χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, που παρουσίασε παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Πίσω απο τέτοιες προσπάθειες, βρίσκονται άνθρωποι όπως η κ. Αρβανίτη, ο κ.Ζουρντός κι άλλοι στους οποίους χρωστάμε πολλά όλοι εμείς που κατοικούμε στον Πειραιά μας και πάνω απ΄όλα τα παιδιά.....