Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη χαρακτήρα και καρδιάς για τον Πορφύρα μας, που είναι πάντα ΟΡΘΙΟΣ

Σε παιχνίδια σαν το αποψινό, με την νίκη του Πορφύρα στην Αγία Παρασκευή ( εκεί όπου η γηπεδούχος ομάδα είχε 4 νίκες σε 5 παιχνίδια που έδωσε στην εφετινή σεζόν ), πέρα απο το τελικό σκορ υπέρ των ''κοκκινόμαυρων'' με 3-1, δε μένουν  οι τρείς βαθμοί για την ομάδα μας, αλλά, η βεβαιότητα ότι έχει καρδιά και ψυχή αλλά, πάνω απ΄όλα, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΜΕΤΑΛΟ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ.
Απλώς, γιατί είναι ΟΜΑΔΑ με τη σημασία της λέξης.
ΟΜΑΔΑ και στα καλά και στα κακά.
Σε συνάντηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ίσως, δεν είναι δόκιμο να αναφέρουμε ότι σταθήκαμε καλύτερα σε σχέση με την αντίπαλο μας, αλλά, πράγματι έτσι είναι.
Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές και πήραμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζαμε, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, είχε πολλά λάθη, χαμηλή ποιότητα σε σχέση με αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να δούμε.
Ομως, όταν έχεις περάσει όσα έχεις περάσει απο την αρχή της περιόδου, όταν έχεις ακούσει όσα έχεις ακούσει και βιώνεις ...λατρεία απο παντού, είσαι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ όταν παίρνεις τέτοια νίκη--βάλσαμο, την πρώτη εκτός έδρας σε αυτό το πρωτάθλημα και τη δεύτερη συνεχόμενη, μετά απο εκείνη επί του Ηλυσιακού.
Τα σετ ήταν 25-23 ( απο 15-20 ), 19-25, 23-25 και 24-26. Χαμός κι αγωνία....
Δε θα ξεχωρίσουμε αθλήτριες για την απόδοση τους.
Απλώς, επειδή αυτή η ομάδα έχει το...χούι, ως...τρελοπαρέα, μαζί να ανεβαίνει και μαζί να κατεβαίνει, με ένα...μοναδικό τρόπο....
Σημειώνουμε απλώς την αγωνιστική άνοδο της Καράκου όπως και τις καθοριστικές ενέργειες της Μουστάκη σε κρίσιμες στιγμές. Η Δήμα, επιβεβαίωσε την εξαιρετική παρουσία της στις προπονήσεις. Η Μανωλάκου είναι η ΑΡΧΗΓΟΣ κι η σημαία μας, η Τσαπούρη, η Μπαλή κι η Αρτεμις Γκούρα πιστοποίησαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι εδώ και 6, 7 και 8 χρόνια στον Πορφύρα.
Στον Πορφύρα, γενικά, ή θα είναι όλες σούπερ ή θα ψάχνεις να τις βρείς όλες μαζί μέσα στο γήπεδο.....
Αλλά, απόψε, ήταν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ με έναν προπονητή που δουλεύει και του αξίζει να δικαιωθεί, όπως κι η ομάδα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχει δείξει.
Οι 20 φίλοι του Πορφύρα που ακολούθησαν την ομάδα στην Αγία Παρασκευή, έδωσαν ώθηση στην ομάδα στο τέταρτο σετ, σε ένα παιχνίδι όπου η Πορφυράρα μας είχε τη ΨΥΧΗ που την έφερε απο τα χαμηλά στα ψηλά, ΜΟΝΟ με το σπαθί της και τις δυνάμεις της, με αγώνα, μεράκι κι ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
Αυτή την ομάδα τη λατρεύουμε και τη στηρίζουμε αλλά και την προστατεύουμε.
Γιατί είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Με τα καλά και τα κακά της, αλλά, χτισμένη στην αλήθεια κι όχι στο ψέμα....
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ανεβαίνουμε στην βαθμολογία, αλλά, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, θα δούμε τι θα γίνει.
Καλή συνέχεια στην Αγία Παρασκευή.
Καλές γιορτές κι ΥΓΕΙΑ.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των Μυλωνάκη--Ράντσιου, πραγματικά υψηλού επιπέδου διαιτητική παρουσία και με λαμπρές προδιαγραφές.
Μακάρι να έχουμε τη χαρά να διευθύνουν πάντα τα παιχνίδια μας τέτοια διαιτητικά δίδυμα.
Τα κατάφεραν θαυμάσια σε αγώνα με δυσκολίες, ρευστότητα και λεπτές ισσοροπίες.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( Αμαριαννάκης ) Μαύρου, Δρούγκα, Θωμαίδου, Γιαννοπούλου, Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Παυλοπούλου, Κόλλια, Συμεωνίδη.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερογιάννης ) Μανωλάκου, Μουστάκη, Καράκου, Τσαπούρη, Δήμα, Α. Γκούρα, Μπαλή, Π.Γκούρα, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Θαλασσινού.