Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Την Κυριακή ξεκινά το ταξίδι στην Α2. ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 6 μ.μ.

Ο Πορφύρας έχει ως κοινό της γυναικείας ομάδας του, τα κορίτσια της Ακαδημίας του και τους γονείς τους, τους αθλητές του Πορφύρα και τους γονείς τους, τους φίλους και τις φίλες των αθλητριών μας.
Είμαστε μία οικογενειακή ομάδα, ομάδα του Πειραιά με έδρα στη Φρεαττύδα μας, την γειτονιά μας.
Η ευχαρίστηση μας είναι να βλέπουμε γεμάτο το Σαλπέας, το γήπεδο μας με τις γνωστές, αγαπημένες μας φυσιογνωμίες.
Και ειδικά την Κυριακή, στο ξεκίνημα μας με τον Απόλλωνα Πατρών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στις 6 μ.μ. στο Σαλπέας, όπου θα τιμήσουμε την ΑΡΧΗΓΟ μας Νίκη Μανωλάκου, θέλουμε να δούμε μία ατμόσφαιρα που θα είναι ανάλογη της απήχησης και του χαρακτήρα του Πορφύρα μας.
Κανονίστε το πρόγραμμα σας και ελάτε με τις μικρές σας στο γήπεδο.
Χίλιες φορές να έχουν ινδάλματα απο το βόλει της δικής τους ομάδας, χίλιες φορές να κοιμούνται με τη φανέλα με το σήμα του Πορφύρα στο μαξιλάρι , χίλιες φορές να σας...ζαλίζουν με το βόλει, παρά να βάζουν άλλες σκέψεις στο μυαλό τους.
Οτι κάνετε τώρα, θα το βρείτε μπροστά σας.
Και αυτό σας το βεβαιώνουμε όλοι εμείς που είμαστε ήδη 12-13 χρόνια στο τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα και συνεχίζουμε βλέποντας ότι ο αθλητισμός, το βόλει και ο Πορφύρας βοήθησαν τις κόρες μας, σε όλα τα επίπεδα, περισσότερο απο όσο, πράγματι, θα μπορούσαμε να φαντασθούμε.
Γλυτώσαμε απο πολλά.
Καλύτερα...κολλημένοι με τον Πορφύρα και το βόλει....
Είναι θέμα συνήθειας, κουλτούρας, στάση ζωής.
Σας περιμένουμε κοντά μας.