Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πορφύρας-Μίλων 3-0 σετ

Σπουδαία νίκη για τον Πορφύρα απέναντι στον Μίλωνα με 3-0 σετ ( 25-23, 25-21, 25-19 ), για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Επικρατήσαμε απέναντι μίας ομάδας που είναι ''κακός δαίμονας'' για τον Πορφύρα και η οποία στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην καταπληκτική φουρνιά που είχε οδηγήσει τον Μίλωνα στο φάιναλ φορ των Παγκορασίδων πριν απο 2 χρόνια.
Η επιτυχία του Πορφύρα, ωστόσο, ήλθε με απόδοση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Κράτησε τον Πορφύρα στα δύσκολα η καλύτερη παίκτρια μας σε αυτό το παιχνίδι, Ευρυδίκη Δελαγά, με πολύ θετική παρουσία, ειδικά στο πρώτο σετ και διάρκεια στη συνέχεια, αλλά, όλα τα παιδιά προσπάθησαν και προοδευτικά βελτίωσαν τις επιλογές τους, αν και ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.
Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, έγιναν πολλά λάθη, η νίκη μας πάντως ήταν δίκαιη, έστω και αν είναι επιβεβλημένη η βελτίωση.
Και αυτά τα γράφουμε μετά απο νίκη, γιατί τώρα είναι η ώρα της αυτοκριτικής.
Χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά, έχουμε απαιτήσεις και προοπτικές , οπότε ας μη στεκόμαστε σε αυτό, έστω και αν σημειώθηκε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, με την οποία τυχαίνει να έχουμε εξαιρετικές και παραδοσιακά καλές σχέσεις, γιατί μας διακρίνουν κοινές αρχές.
Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνουμε , γιατί το αξίζει, στην Ειρήνη Μονιού.
Εκανε ώριμη εμφάνιση και είχε....ατελείωτο πείσμα.  Βελτιώνεται και αν συνεχίσει έτσι, θα αποδειχθεί ότί έστω και αν άργησε να αφήσει τη ρυθμική γυμναστική για το βόλει, θα κάνει όμορφα πράγματα και θα έχει μακρά διαδρομή με τον Πορφύρα μας, στο άθλημα που αγάπησε.  Αρκεί να συνεχίσει έτσι.
Ασθενής έπαιξε η Κατερίνα Ζαννή, που δε θέλησε να αφήσει την ομάδα της.
Καλή πορεία στον Μίλωνα, συγγνώμη για την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονήτρια Πόπη Καλλή ) Νικολέτα Παυλίδου, Κατερίνα Ζαννή, Κέλλυ Ευθυμιάδου, Μαρία Χονδρουδάκη, Ευρυδίκη Δελαγά, Ειρήνη Μονιού, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Ουρανία Κονταράκη, Μιράντα Φαλιδέα, Κορίνα Τσόρβα, Αναστασία Καρβούνη.