Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ποδαρικό με νίκη για τις Νεάνιδες μας

Λοιπόν, τα έχουμε πεί.
Τα ντέρμπυ είναι για τις ιπποδρομίες και για τα σκυλιά, αλλά και για τις γκοφρέτες....
Ετσι λοιπόν, το γεγονός ότι έπαιξαν απόψε δύο ομάδες της ίδιας πόλης, ο Πορφύρας με τον Πειραικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νεανίδων, έχει μονοσήμαντη διάσταση.
Με απλά λόγια, παιδιά του Πειραιά, συναντήθηκαν απόψε στο Σαλπέας, αγωνίσθηκαν όμορφα, ευχαριστήθηκαν, ξέσκασαν.
Αυτό έχει σημασία.
Το γεγονός ότι ο Πορφύρας κέρδισε με 3-0 σετ ( 25-13, 25-15 και 25-16 ), έχει την αξία του, αλλά, δεν είναι το πρωτεύον, το κυρίαρχο.
Εγινε όμορφο παιχνίδι, ο Πορφύρας ήταν πιο καλός αυτή την βραδυά και πήρε τη νίκη αλλά και ο Πειραικός ήταν αγωνιστικός και όπως πάντα, αθλητικός.
Ντεμπούτο με τις Νεάνιδες μας έκαναν απόψε η Μαρία Χονδρουδάκη ( γεννημένη το 2000) και η Ευρυδίκη Δελαγά ( 1998 ) ενώ παρουσιάσαμε μία ομάδα που ουσιαστικά θα είναι η ίδια και στην επόμενη σεζόν, με μόλις 3 προβλεπόμενες ηλικιακές αποχωρήσεις.
Μας έλειψαν η Κορίνα Τζερεφού, η Μαρία Δαρδακούλη και η Ειρήνη Κουζίνη, τις οποίες περιμένουμε κοντά μας στο επόμενο παιχνίδι ενώ δεν αγωνίσθηκε η Μάρα Ράπτη αν και ήταν στην αποστολή.
Σπουδαίο το γεγονός ότι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα , οι Ειρήνη Πρίφτη, Κατερίνα Τσαβαρή, που έχουν δοθεί δανεικές στον Φοίνικα όπως και η Εβελίνα Θαλασσινού που έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα ενώ θα ήταν κοντά στον Πορφύρα και ένα ακόμα μέλος της περσινής ομάδας των Νεανίδων μας, η Ιωάννα Τσιραντωνάκη, αν δεν είχε εκείνη την ώρα προπόνηση με την Ιριδα, όπου έχει μετακινηθεί με μορφή δανεισμού.
Ακόμα σπουδαιότερο, ότι ήταν στο Σαλπέας, κορίτσια απο μικρότερα ηλικιακά τμήματα.
Πορφύρας ίσον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τόσο απλά.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Λιάρου, Α.Πρίφτη, Κ.Ζαννή, Ε.Μονιού, Ευθυμιάδου, Παλημέρη, Δελαγά, Παυλίδου, Χονδρουδάκη, Ράπτη.