Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα με νίκη για τον Πορφύρα στην τρίτη σεζόν του στην Α2 Εθνική

Η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα ξεκίνησε με νίκη τους αγώνες της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών με 3-0 σετ, στο Σαλπέας.
Ντεμπούτο στην Α2 Εθνική για τις αθλήτριες μας Αννα Μαρία Θεοχάρη και Μάρα Ράπτη.
Καλή παρουσία απο όλη την ομάδα μας, σταθερότητα και ικανοποίηση απο το τελικό αποτέλεσμα.
Οι πρεμιέρες συχνά έχουν ερωτηματικά και για αυτό είναι σημαντικό να παίρνεις ότι περισσότερο μπορείς, έστω και αν δεν έχεις διάρκεια στο επίπεδο που θέλεις και αξίζεις.
Ο Απόλλων Πατρών έχει νεανική ομάδα, με θετική εικόνα και με προοπτικές αλλά και με άριστη συμπεριφορά.
Γεμάτο γήπεδο, με πολλά κορίτσια απο την Ακαδημία μας και εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Πριν απο τον αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά της στον Πορφύρα αλλά και στον Ολυμπιακό, όπου επίσης ήταν αρχηγός της ομάδας του, η Νίκη Μανωλάκου , η οποία αποχώρησε απο την ενεργό δράση και συνεχίζει στον Πορφύρα ως προπονήτρια των υποδομών, σε αγωνιστικά τμήματα.
Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Πορφύρα Κανάκης Τσιριγωτάκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, που είχε αθλήτρια την Νίκη.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό για την ανταπόκριση του.
Την τελευταία φανέλα της με τις υπογραφές όλων των συναθλητριών της στον Πορφύρα έδωσε ο Γενικός Αρχηγός του Τμήματος Μανώλης Κελέκος στην Νίκη, στην οποία πρόσφερε ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, η κόρη της Κύρα.
Τα σετ ήταν 25-6, 25-15, 25-17.
Αριστη η διαιτησία των Παπαδογιάννη-Οικονομοπούλου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Μουστάκη, Α. Γκούρα, Γκολφινοπούλου, Καράκου, Δήμα, Ράπτη, Χαλβατζή, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Θεοχάρη, Θαλασσινού, Λιάρου.
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ( Σπυρόπουλος ) Κοντάκη, Παίσιου, Καρνάτσου, Κανελλοπούλου, Χριστοπούλου, Γιαννοπούλου, Καράβολα, Αρβανιτοπούλου, Κακαφώνη, Παπαγιάννη, Λυκούδη, Μπακλέση.