Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του ΑΟΦ Πορφύρας



Οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας βόλει του ΑΟΦ Πορφύρας ευχαριστούμε τους γονείς των συναθλητριών μας που αγωνίζονται στην Ακαδημία του Πορφύρα μας και όλα τα κορίτσια των υποδομών του συλλόγου μας, για τη θερμή, άμεση και απόλυτα ενθαρρυντική συμπαράσταση τους στον αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.
Εκαναν τα πάντα ώστε να οργανωθεί με εξαιρετικό τρόπο το παιχνίδι, μας βοήθησαν, μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και οικεία, ειδικά σε ένα παιχνίδι που ως πρεμιέρα πρωταθλήματος είχε τις ιδιαιτερότητες του, αλλά, το χαρήκαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με εξέδρα που εξέπεμπε πολιτισμό, ήθος  και ποιότητα
Ειδικά όσες απο εμάς έπαιξαν για πρώτη φορά με τον Πορφύρα, αισθανθήκαμε πραγματικά όμορφα και χαρήκαμε τον αγώνα και την ατμόσφαιρα του. Το είχαμε ανάγκη...
Να είστε καλά, να έρχεστε πάντα στο γήπεδο, να μας βοηθάτε.
Ο Πορφύρας δεν έχει οπαδούς, έχει μόνο φιλάθλους, που δεν είναι άλλοι απο τα μέλη της ίδιας της οικογένειας του.
Απο την πλευρά μας, έχετε τη διαβεβαίωση μας ότι με την βοήθεια του Θεού θα προσπαθούμε πάντα ώστε να κάνουμε  ότι καλύτερο  μπορούμε.
Την υγειά μας να έχουμε όλες και όλοι και να χαρούμε την ευκαιρία να είμαστε σε αυτή την αθλητική οικογένεια του ΑΟΦ Πορφύρας.
Καλή σεζόν και καλές εμφανίσεις και επιτυχίες στα παιδιά της Ακαδημίας μας.
Θα είμαστε κοντά σας και θα παρακολουθούμε με αγάπη και ενδιαφέρον την πρόοδο σας.



Οι αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλει ΑΟΦ Πορφύρας