Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

13η νίκη σε 14 παιχνίδια για τον Πορφύρα στην Α2 Εθνική, συνέχεια της παράδοσης με τους Ιωνες....

Με 3-0 σετ νίκησε ο Πορφύρας τους Ιωνες στη Νέα Ιωνία, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών και έτσι έφθασε στην 13η νίκη του σε 14 παιχνίδια.
Παράλληλα, συνεχίσθηκε η καλή παράδοση που έχει ο Πορφύρας με τους Ιωνες.
Σε 4 αγώνες πρωταθλήματος έχουμε επικρατήσει σε όλες τις περιπτώσεις των Ιώνων, με αυνολικό απολογισμό 12-3 σετ.
Οι Ιωνες ήταν καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο γύρο , στο Σαλπέας.
Ευλογο , καθώς άλλωστε δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, δεδομένου ότι απειλούνται με υποβιβασμό.
Δίκαιη νίκη για τον Πορφύρα, καλή συνέχεια στους Ιωνες, ανταποδίδουμε τις ευχές και τα χαιρετίσματα, με το ίδιο ενδιαφέρον.
Αλλωστε, όπως και να το φέρει η τύχη, εδώ θα είμαστε, θα ξανασυναντηθούμε.
Απο την απόδοση της ομάδας μας, προφανώς δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά, κρατάμε τη νίκη, σταδιακά ξεπερνάμε την απογοήτευση απο την ήττα απο τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό, μένουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και προχωράμε, έστω δια πυρός και σιδήρου.
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια...
Αν και στον Πειραιά, έχουμε μόνο ένα λοφάκο, στον Προφήτη Ηλία, για αυτό και βλέπουμε ανοιχτό τον ορίζοντα, με την καθαρή Πειραιώτικη ματιά που ατενίζει τη θάλασσα, κάνοντας όνειρα και με το φρέσκο αεράκι να ανακατεύει το μυαλό και να το καθαρίζει συνάμα.
Αύριο είναι άλλη ημέρα και θα είναι καλύτερη.
Οχι γιατί έχει ....εκλογές, αλλά, επειδή η συνέχεια πάντα θα είναι καλή για το βόλει του Πορφύρα μας, όσο έχει ανθρώπους που αγωνιούν για αυτό, σχεδιάζουν, στηρίζουν, υπομένουν, επιμένουν.
Ο Πορφύρας ήλθε για να μείνει και να προχωρήσει. Και να...τσακίζει νεύρα....
Τα σετ ήταν 21-25, 22-25, 20-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Καράκου, Μουστάκη, Μ.Ράπτη, Δήμα, Θεοχάρη, Α.Γκούρα, Χαλβατζή, Ν.Γκούρα, Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Λιάρου.
ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ ( Μαρίνος ) Αγγελή, Αθανασίου, Θεοδωρίδου, Παπουτσάκη, Μιχαηλίδη, Χαραλάμπους, Μεγαρίτη, Σταγιάννη, Χαβιάρα, Λαμπρογεώργου, Κανάκη.