Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σημαντική νίκη για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα, 3-2 τον Ολυμπιακό στο Ρέντη

Εξαιρετική εμφάνιση, με ομαδικό πνεύμα, καλή απόδοση απο όλες τις αθλήτριες,μας, αποτελεσματική διαχείριση απο την προπονήτρια της ομάδας μας Πόπη Καλλή και σημαντική νίκη του Πορφύρα στο πρωτάθλημα Κορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ, απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ρέντη, με 3-2 σετ, μετά απο συναρπαστικό παιχνίδι, σε καταπληκτική και απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα.
Το ματς ήταν διαφήμιση για το βόλει , για την πόλη μας, τον Πειραιά μας, για τη δυναμική που έχει το βόλει Γυναικών , για το ταλέντο που έχουν τα νιάτα του πρώτου λιμανιού στη χώρα, με τις ελάχιστες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά, την περίσια διάθεση για δουλειά και πρόοδο.
Επαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες και νίκησε εκείνη που έκανε τα λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία.
Βεβαίως, ο Ολυμπιακός κρατά την υπεροχή στην ισοβαθμία, καθώς, είχε νικήσει στον πρώτο γύρο στο Σαλπέας, με 3-1 σετ τον Πορφύρα.
Περιποιούν τιμή τα όμορφα λόγια που ακούσαμε απο τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας του Ολυμπιακού, αισθανόμαστε ευχαρίστηση για τα συγχαρητήρια που πήραμε απο τους γηπεδούχους, η νίκη πάντα έχει πρόσθετη αξία ανάλογα με την κλάση του αντιπάλου.
Τη νίκη αφιέρωσε η ομάδα μας στον έφορο της γυναικείας ομάδας Νίκο Δελαγραμμάτικα, που είχε γενέθλια σήμερα ( τα 51 είναι πολλά αλλά και λίγα, ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι, αλλά, αν σκεφθείς ότι πολλοί γνωστοί και φίλοι δεν κατάφεραν να φθάσουν σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο και δεν είναι πια μαζί μας, δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαστε...).
Ολες ήταν θαυμάσιες στο Ρέντη, αλλά, η αποτελεσματικότητα των κεντρικών Δελαγά και Μονιού, ήταν καθοριστική, όπως και η σταθερότητα της Παυλίδου, το πάθος της Ευθυμιάδου, η ωριμότητα της Χονδρουδάκη, η συνεισφορά στη σωστή υποδοχή της Μπουτσελάκου, η μαχητικότητα της Κ.Ζαννή.
Τα σετ ήταν 21-25, 25-15, 15-25, 25-20, 13-15.
Βρισκόμαστε στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, μένουν ακόμα 3 αγωνιστικές και ο Ομιλος της δεύτερης φάσεως , είναι...ροντέο....
Ο Πανιώνιος έκανε την έκπληξη, σύμφωνα με την έως τώρα βαθμολογία, νίκησε στην Αργυρούπολη με 3-2 σετ και τώρα η  κατάταξη έχει ως εξής.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ    7 αγ.                        11 β.
ΑΙΓΑΛΕΩ                  5  αγ.                      10 β.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ              7  αγ.                       10 β.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ             7  αγ.                       10 β.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       6  αγ.                         9  β.
---------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ                6 αγ.                          7  β.

Αριστη η διαιτησία των Τοψιδέλη-Καλλιγέρη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Παυλίδου, Ευθυμιάδου, Ε.Μονιού, Δελαγά, Κ.Ζαννή, Χονδρουδάκη, Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Ν.Μονιού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Καμπερίδης ) Τσαλικούση, Πάντου, Αδαμοπούλου, Λουκάτου, Γκόλφη, Γιώτα, Ζουμίδη, Κοχιαδάκη, Βασιλοπούλου, Καίσαρη