Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Την Πέμπτη το παιχνίδι των Νεανίδων με τους Τράχωνες

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ στον Ομιλο μας, με νίκη των Τραχώνων στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό, με 3-0 σετ.
Και οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με ελλείψεις, δοθέντος ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, στην ουσία.
Τα πάντα για την πρόκριση θα κριθούν την Πέμπτη.
Στον Αλιμο, θα παίξουν Τράχωνες-Πορφύρας.
Η νικήτρια ομάδα πηγαίνει στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, η ηττημένη σπίτι....
Την πρώτη θέση στον Ομιλο κερδίζει, εκτός απροόπτου, η Αργυρούπολη αν και για να το πετύχει, οφείλει να επιβληθεί του μαχητικού Πειραικού.
Η εξέλιξη των Νεανίδων μας, η σαφής βελτίωση τους και η προοπτική που έχουν δημιουργήσει, μας επιτρέπει να καμαρώνουμε την πορεία τους.
Λόγια δε χρειάζονται, ένα παιχνίδι είναι και ''πρέπει'' δεν υπάρχει στη ζωή, πέρα απο το ''πρέπει'' της αγάπης και του σεβασμού στην οικογένεια, στον εαυτό μας, στον αδύναμο συνάνθρωπο μας.
Στον αθλητισμό υπάρχει η λογική, ''μπορώ να παίξω καλύτερα , να πάω ψηλότερα'', '' μου αρέσει να διασκεδάζω το παιχνίδι'', ''εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τη συναθλήτρια μου''.
Μόνοι μας παλεύουμε, μόνοι μας θα χαρούμε , ότι και αν γίνει, γιατί έχουμε χίλιους λόγους να καμαρώνουμε....
Μετά απο συνεννόηση των δύο ομάδων, ο αγώνας Τράχωνες-Πορφύρας θα αρχίσει στις 9.30 μ.μ., ώστε να προλάβουν να είναι στο γήπεδο οι φοιτήτριες της ομάδας μας Λιάρου, Παλημέρη, Πρίφτη, Ράπτη που δίνουν εκείνη την ημέρα εξετάσεις, στο πλαίσιο της εξεταστικής περιόδου.
Η επίσημη ανακοίνωση απο την ΕΣΠΕΔΑ θα γίνει την Δευτέρα.