Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Φθάσαμε τις 14 νίκες, πεισματικά συνεχίζουμε τον καλό και έντιμο , έστω και μοναχικό, αγώνα μας. Πορφύρας-Φιλαθλητικός Πρέβεζας 3-1 σετ

Με την 14η νίκη της σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα επικράτησε με 3-1 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, στο Σαλπέας, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Πορφύρας ήταν καλύτερος σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, πήρε δίκαια τη νίκη και συνεχίζει την προσπάθεια του στην Α2 Εθνική, με πείσμα, συνοχή και αγωνιστικότητα, για να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί, έστω και αν έχει ήδη ( με την πορεία του στην Α2 την τελευταία τριετία )κερδίσει την αναγνώριση για τη διάρκεια που παρουσιάζει.
Βασική λίμπερο απόψε ήταν η Μαριάννα Λιάρου, ένα ακόμα παιδί απο την Ακαδημία μας, που τα κατάφερε θαυμάσια, συνετέλεσε ώστε να ξεπεράσουμε το απρόοπτο πρόβλημα της απουσίας της συναθλήτριας της Αρτέμιδας Γκούρα.
Θετικότατη η παρουσία ακόμα 3 παιδιών απο την Ακαδημία μας, της ακραίας Εβελίνας Θαλασσινού, της πασαδόρου Φρόσως Χατζηπέτρου και της κεντρικής Στέβης Χαλβατζή.
Επαρκής η συνολική απόδοση, προφανώς, οι αθλήτριες δεν είναι....μηχανάκια, ώστε να έχουν πάντα το ίδιο επίπεδο αντιδράσεων μέσα απο τις γραμμές και φυσικά δεν παίζουν μόνες τους, υπάρχει και άλλη ομάδα στο γήπεδο.
Αγωνιστικότητα και σοβαρότητα είδαμε απο τον Πορφύρα, η νίκη ήλθε, πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, άλλωστε , κάθε ματς είναι δύσκολο ( ειδικά για τον Πορφύρα, το έχουμε ....εμπεδώσει αυτό....), καμμία ομάδα δεν βρέθηκε τυχαία εδώ.
Απόψε, ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, που δίνει αγώνα για την παραμονή του στην κατηγορία και στο δεύτερο σετ βρήκε την ευκαιρία για επικράτηση, χωρίς φυσικά να την αφήσει να πάει χαμένη, αγωνίσθηκε για το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα και παντού θα  πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες.
Στο πρώτο σετ ο Πορφύρας επικράτησε με 25-11, στο δεύτερο ήταν ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας που πήρε το σετ με 25-19, ακολούθησε η κυριαρχία του Πορφύρα με 25-10 και 25-16.
Καλή συνέχεια στη μαχητική  ομάδα της Πρέβεζας , που φυσικά είχε εξτρά κίνητρο.
Με τον Πορφύρα έπαιζε...
Αριστη η διαιτησία των Χατζηδούκα-Βελώνη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Καράκου, Δήμα Μουστάκη, Μ.Ράπτη, Λιάρου, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Θαλασσινού.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( Πολύκαρπος Ζήσης ) Παναγιωτίδου, Γ. Μαγκλάρα, Ντάκουλα, Χ.Μαγκλάρα, Κουμάση, Παππά, Α.Κοσμίδου, Λάσκαρη, Β.Κοσμίδου.