Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Κιβωτός πολιτισμού ο Πορφύρας, το συμβολικό δώρο του στον ΑΟ Θήρας





 Πορφύρας και Πειραιάς ίσον Πολιτισμός όχι μόνο Αθλητισμός.

Και η ομάδα που έχει το όνομα του ποιητή Λάμπρου Πορφύρα δεν μπορεί παρά να αποτελεί κιβωτό πολιτισμού, μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται η αξία του αθλητισμού.

Με μία ουσιαστική κίνηση, αντί λαβάρου προσφέραμε με την αρχηγό μας Εβελίνα Θαλασσινού, ως αναμνηστικό στον διοργανωτή των ΄΄ Νομικείων΄΄ ΑΟ Θήρας, πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι, το υπέροχο λεύκωμα με την ιστορία του εμβληματικού συμβόλου της πόλης μας, του Δημοτικού Θεάτρου, μία έκδοση του Δήμου Πειραιά,

Την εξαιρετικά καλαίσθητη έκδοση που προλογίζει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, είχε την ευγένεια να μας δώσει ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σήφης Βουράκης, που προίσταται άλλωστε ( και ) του Δημοτικού Θεάτρου και τον ευχαριστούμε θερμά.

Πέντε χρόνια στην Α1, το Βόλεϊ του Πορφύρα κάνει με ευπρέπεια ότι μπορεί ώστε να διαφημίζει τον Πειραιά μας παντού, προβάλλοντας τις αρχές και τις αξίες της πόλης μας.

Γιατί αθλητισμός δεν είναι κλώτσα, χτύπα, ρίξε μία μπάλα, αλλά, να ανοίγεις το μυαλό στο ταξίδι, να δείχνεις ήθος και να τιμάς τις ρίζες σου με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.