Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή Πορφύρα στην ΕΟΠΕ για το ματς με τον Εύοσμο

 ΠΡΟΣ :

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΟΠΕ 

ΥΠΟΨΙΝ :

Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΕΟΠΕ


Αξιότιμοι Κύριοι,


Λάβαμε γνώση των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν πρωτοβουλίες τοπικών αρχόντων της Θεσσαλονίκης, για αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Εσχάτως, πληροφορηθήκαμε ότι τους ακολουθούν και οι Διοικήσεις Εθνικών Αθλητικών Κέντρων στην ίδια πόλη.

Οπως γνωρίζετε, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. έχει ορισθεί να γίνει στον Εύοσμο ο αγώνας Αίας-Πορφύρας.

Επειδή τυχόν αναβολή του αγώνα, θα συντελέσει σε μετάθεση του σε καθημερινή, πραγματικότητα στην οποία αδυνατούμε να ανταποκριθούμε με αξιοπρεπή μετακίνηση, καθώς, έχουμε ( όπως γνωρίζετε ) στη δύναμη μας, εργαζόμενες, μαθήτριες και φοιτήτριες και άρα θα αλλοιωθεί το πρωτάθλημα και η προσπάθεια μας.

Επειδή το παιχνίδι αυτό είναι απόλυτα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες.

Επειδή θεωρούμε ότι θα πρέπει να εξαντληθεί η δυνατότητα εξεύρεσης άλλου γηπέδου στα όρια της Θεσσαλονίκης, είτε σε κρατική εγκατάσταση είτε σε άλλη, ώστε να μην κληθεί εντέλει ο Πορφύρας να πληρώσει το κόστος αυτής της αναστάτωσης λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των εξίσου ιδιαίτερων χειρισμών.

Επειδή πρόκειται για πρωτάθλημα Α1 και αν μη τι άλλο, πρέπει να γίνονται  οι αγώνες του, εκτός και αν υπάρχει γενικότερη, κεντρική οδηγία-απόφαση, από την Κυβέρνηση.

Επειδή ενθυμούμεθα ότι προ όχι ολίγων ετών, για αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, Πορφύρας-Μεσσηνιακός, υποχρεωθήκαμε από την ΕΟΠΕ ρητά και κατηγορηματικά ( με σαφή απειλή μηδενισμού σε άρνηση μας ) να πάμε να παίξουμε στο Μοσχάτο ή σε άλλο γήπεδο που θα μας έβρισκε η ίδια η Ομοσπονδία, καθώς, αδυνατούσαμε να ορίσουμε καθημερινή ( Τρίτη ) το συγκεκριμένο ματς πριν από τις 21.30 ( εντέλει, ο Μεσσηνιακός αποχώρησε από την διοργάνωση ).

Περιμένουμε τις ενέργειες σας και επίσημη ενημέρωση, θεωρώντας δεδομένο ότι θα εξαντληθεί από μέρους σας κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να πραγματοποιηθεί την ημέρα που είχε προγραμματισθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι κρίσιμη βαθμολογικά και θα πρέπει να γίνει στη σειρά της.

Θα συμφωνείτε άλλωστε ότι δύο μέτρα και δύο σταθμά, σε χειρισμούς, δεν πρέπει να υπάρχουν.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για τον ΑΟΦ Πορφύρας

Νίκος Δελαγραμμάτικας