Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για τις Κορασίδες




Με διπλή προπόνηση, στο γήπεδο «Bestepe», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου ομίλου, κύλησε η πρώτη ημέρα της εθνικής βόλεϊ κορασίδων στην Άγκυρα.
Η «γαλανόλευκη» πήρε μια γεύση από το μικρό αλλά εξαίσιο γήπεδο που στην ουσία είναι βοηθητικό του κλειστού «Baskent», που αποτελεί την έδρα της τουρκικής ομοσπονδίας βόλεϊ και θα φιλοξενήσει τον 2ο όμιλο, όπου παίζει και η διοργανώτρια, ενώ εκεί έγιναν πριν από μία εβδομάδα οι αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων με την ελληνική ομάδα να πανηγυρίζει την κατάκτηση της 6ης θέσης που την έστειλε στο Παγκόσμιο της Αργεντινής.
Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Καρολίνα Μπαρζούκα εστίασε τις οδηγίες της σε τεχνικά σημεία ενώ απόψε το βράδυ, που το πρόγραμμα περιλαμβάνει… κατασκοπεία και βίντεο, θα μιλήσει στις διεθνείς και για την τακτική που θα ακολουθήσουν στα πρώτα κρίσιμα παιχνίδια με Βέλγιο, Γερμανία, Ουκρανία.
Τα κορίτσια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δηλώνουν έτοιμα για το καλύτερο. Από το πρωί βρίσκονται στην Άγκυρα και οι άνθρωποι της CEV, με τον Τσέχο αντιπρόεδρο Dr. Γιαν Χρόνεκ να επιθεωρεί τα δύο γήπεδα όπου θα γίνουν οι αγώνες και να μένει -και αυτός- εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις στο «Baskent» (σ.σ. πάνω από την κεντρική σάλα, χωρητικότητας 11.000 θεατών υπάρχει ξενοδοχείο, ενώ πάνω από το βοηθητικό «Bestepe» υπάρχει γήπεδο beach volley).



TIΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ
www.volleyball.gr