Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το πιο ωραίο παιχνίδι....

Πραγματικά το απολαύσαμε το παιχνίδι που είχαμε χθες βράδυ στο ''Σαλπέας'' με τον Πειραικό.
Την επιστροφή του στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, ο Πειραικός επέλεξε να την γιορτάσει με τον Πορφύρα και μας έκανε την τιμή να μας καλέσει για να παίξουμε μαζί το φιλικό με το οποίο θα έκανε τη φιέστα ανόδου καθώς άλλωστε πραγματοποιήθηκε, μετά απο την ολοκλήρωση του, η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή απο τον κ. Γιώργο Πάγκαλο, εκ μέρους της ΕΣΠΕΔΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας μετέχει επί σειρά ετών, με τομέα ευθύνης του την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ( παράλληλα είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ) .
Η εμπειρία και η γιορτινή ατμόσφαιρα, χωρίς υπερβολές αλλά με γούστο και ποιότητα, ευχαρίστησαν όλες και όλους ενώ και ο αγώνας είχε το δικό του ενδιαφέρον καθώς αγωνίσθηκαν κυρίως οι νεαρές αθλήτριες των υποδομών μας που είναι ενταγμένες στην 16άδα της γυναικείας ομάδας μας απο την οποία κατάφεραν να ανταποκριθούν--καθώς απο το περασμένο Σάββατο όλη η ομάδα είναι σε εορταστική άδεια---η Μίνα Τσαπούρη, η Αννα Μαρία Θεοχάρη και η Κωνσταντίνα Τζούλου που αγωνίσθηκαν μαζί με τις Φρόσω Χατζηπέτρου, Στέβη Χαλβατζή, Χριστίνα Φικάι, Μαρία Δελαγραμμάτικα, Κατερίνα Τσαβαρή, Μαριάννα Λιάρου, Ανδρονίκη Πρίφτη.
Το αποτέλεσμα; Χάσαμε με 2-1 σετ. Ο Πειραικός κανονικά έπρεπε να κερδίσει με 3-0 σετ, ωστόσο, έγινε ...αλλοίωση αποτελέσματος απο απόφαση της προπονήτριας του Μαρίας Λιναράκη, η οποία έκανε χρέη διαιτητού.
Η Μαρία έκανε...λάθος και μας έδωσε πόντο στο τρίτο σετ και έτσι αντί να χάσουμε με 25-23, νικήσαμε με 27-25.
Στο πρώτο σετ ο Πειραικός επικράτησε με 25-20 αλλά νομίζουμε ότι το δεύτερο ήταν και το καλύτερο σετ. Τελείωσε με 25-23 υπέρ του Πειραικού.
Εξαιρετικές οι εντυπώσεις απο την απόδοση των νεαρών αθλητριών μας αλλά και απο την άψογη φιλοξενία του Πειραικού. Σταθερές αξίες οι 3 εμπειρότερες αθλήτριες μας. Η προπονήτρια της ομάδας μας Μίνα Τσαπούρη αυτή τη φορά έκανε πειραματισμό με τον εαυτό της. Τον...χρησιμοποίησε στη θέση 2 και έτσι την απολαύσαμε και ως διαγώνια. Μάλλον για πρώτη και τελευταία φορά...Την Τζούλου δεν την έβαλε δεύτερο σετ και την έστειλε για βάρη για ...πειθαρχικό παράπτωμα. Μάταια, έκανε τις ασκήσεις με τις μπάλλες η Κωνσταντίνα και περίμενε να ξαναμπεί....
Πέρα απο το καλαμπούρι, αξίζουν συγχαρητήρια στην Μίνα που άφησε το σπίτι της και στην Κωνσταντίνα, την Αννούλα και την Χριστίνα που έχασαν το μεροκάματο για να ανταποκριθούν σε αυτό το φιλικό.Το οποίο και ευχαριστήθηκαν, χαλαρές και άνετες και με χαμόγελο αλλά και θερμές ευχές.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε στις αθλήτριες και το τεχνικό τημ  του Πειραικού ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλει του Πορφύρα κ.Μανώλης Κελέκος.
Λουλούδια στις αθλήτριες του Πειραικού έδωσε η έφορος των Κορασίδων και Παγκορασίδων του Πορφύρα κ. Τασούλα Λιάρου ενώ απο την ομάδα μας εκφράσθηκαν όχι μόνο τα συγχαρητήρια προς τον Πειραικό αλλά και οι  καλύτερες ευχές για τον ιστορικό σύλλογο που έχει την τύχη να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο τμήμα βόλει τρείς σπουδαίοι άνθρωποι του αθλήματος.
Το δίδυμο Λιναράκη--Φρατζέσκος με την αρωγή του Ζωγραφάκη είναι η τέλεια προπονητική τριάδα. Πολύ απλά επειδή κάνει τα πάντα για την ομάδα, με αγάπη και  αφοσίωση και εμπνέει.
Μπράβο σας, μπράβο και στις άξιες αθλήτριες σας.
Ο Πορφύρας χαίρεται και καμαρώνει για την επιστροφή του Πειραικού στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ γιατί βλέπουμε τον αγώνα σας, τιμούμε την ιστορία, αναγνωρίζουμε τις αξίες, παίρνουμε παραδείγματα απο το δ'έσιμο με την ομάδα, καταλαβαίνουμε ότι πρώτα και πάνω απο όλα πρέπει να ξέρεις να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις.
Καλό Πάσχα. Με υγεία.

Ν. Δελαγραμμάτικας