Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους μας

Ακρως συγκινητική είναι η τελευταία αποστροφή της ανακοίνωσης του  τμήματος βόλει γυναικών του Πειραικού που υπογράφεται απο το τεχνικό δίδυμο του, την  Μαρία Λιναράκη και τον Αντώνη Φραντζέσκο.
Οι άνθρωποι κτύπησαν την πιο ευαίσθητη χορδή μας. Αυτό για το οποίο τα δίνουμε όλα γιατί είναι το σήμερα, το μέλλον, η ουσία, η συνέχεια, η διάρκεια, ο πραγματικός καθρέφτης της προσπάθειας μας, αυτό που δεν αγοράζεται αλλά δημιουργείται.
Να ποιό είναι αυτό το τμήμα της ανακοίνωσης του Πειραικού που αποτελεί την καλύτερη δικαίωση και ανταμοιβή για τους αγώνες μας και όσο και αν σας φαίνεται υπερβολικό, ύγρανε τα μάτια...  
''Ιδιαίτερες ευχαριστίες τέλος θέλουμε να απευθύνουμε στις αθλήτριες του ΠΟΡΦΥΡΑ και στους ανθρώπους που πλαισιώνουν το γυναικείο τμήμα volley για την ξεχωριστή τιμή που μας έκαναν αγωνιζόμενοι σε φιλικό αγώνα πριν την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε για το ήθος που διδάσκουν και την αθλητική παιδεία που παρέχουν στις νεαρές τους αθλήτριες όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα , υγεία σε όλους !!
Μαρία Λιναράκη – Αντώνης Φραντζέσκος''