Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Στο άγνωστο με βάρκα χωρίς κουπιά....

Η Ενωση Σωματείων Θεσσαλονίκης, ΕΠΕΣΘ,  ανακοίνωσε τη διεξαγωγή πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία με 12 ομάδες και με πλαίυ οφφ, 1-4 και 2-3 ώστε να προκύψει το ζευγάρι του πρωταθλητή και του δευτεραθλητή που θα πάει στα μπαράζ ανόδου στην Α2.
Η Ενωση Σωματείων Ανατολικής Αττικής, ΕΣΠΑΑΑ,   ανακοίνωσε τη διεξαγωγή πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία με 12 ομάδες και με πλαίυ οφφ, 1-4 και 2-3 ώστε να προκύψει το ζευγάρι του πρωταθλητή και του δευτεραθλητή που θα πάει στα μπαράζ ανόδου στην Α2.
Η Ενωση Σωματείων Δυτικής Αττικής, ΕΣΠΕΔΑ, ανακοίνωσε, 1 μήνα μετά απο τις άλλες 2 Ενώσεις, ότι θα γίνει πρωτάθλημα στην Α΄κατηγορία με 18 ομάδες, οι οποίες θα πρέπει έως τις 7 Σεπτεμβρίου να δηλώσουν συμμετοχή.
Ούτε πως θα παίξουμε ξέρουμε, ούτε πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, ούτε αν θα έχουμε ή όχι πλαίυ οφφ, ούτε κανείς υπολογίζει τα έξοδα, τον κόπο και την αγωνία των ομάδων που θέλουν και μπορούν να έχουν φιλοδοξίες.
Η ΕΣΠΕΔΑ ετοιμάζεται να οργανώσει ένα πρωτάθλημα--πατέντα, πραγματική ευρεσιτεχνία.
Τουλάχιστον, έστω τώρα, ας διορθώσει το λάθος.
Εφόσον υπάρχει κοινή μοίρα για τις δευτεραθλήτριες ΕΠΕΣΘ, ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ,τα τρίοα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της χώρας που συνήθως εναρμονίζονται, γιατί πρέπει να συμβαίνει όλο αυτό;
Βρείτε λύση.
Και φυσικά, να μη λένε ορισμένοι  σύμβουλοι της ΕΣΠΕΔΑ δεξιά και αριστερά, ότι ''εκείνοι δε ξέρουν τίποτα'' και να παριστάνουν ότι για όλα ευθύνεται μόνο ένας.
Δύο απο το συμβούλιο ψήφισαν κατά της απόφασης για τις 18 ομάδες αλλά άλλοι, που ήταν λαλίστατοι και κατηγορηματικοί κατά της ένστασης του Πορφύρα σε εκείνη τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ, τον Ιούνιο του 2010, δείχνουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Και αυτό είναι λάθος. Πήρατε μία απόφαση με πλειοψηφία και όχι μόνο με μία ψήφο, ενός συγκεκριμένου ανδρός.
Οταν σας έκαναν τα δικά σας χατήρια, οι ίδιοι που τώρα λέτε ότι ''εκείνοι ξέρουν'', καλά ήταν;
Να τα λέμε όλα.
Σταματώ εδώ. Δε χρειάζονται άλλες λεπτομέρειες.
Αλλά, δε μου αρέσει και το άδικο.
Καλό σας απόγευμα.

Ν.Δελαγραμμάτικας