Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πως να μην καμαρώνεις .......

Είτε κάνουμε πολλά λάθη, είτε λίγα ( γιατί οι αλάθητοι είναι σε τόπο χλοερό και αναψύξεως..), είτε αρέσει το στυλ που έχουμε ως ομάδα, είτε όχι, το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα, καμαρώνει σα μία μεγάλη οικογένεια γιατί συνεχίζει, σταθερά, να συνδυάζει τις αθλητικές επιδόσεις με τις διακρίσεις στο σχολείο.
Απο σήμερα το πρωί, έχουμε άλλες 3 αθλήτριες μας που θα γίνουν επιστήμονες πρώτης σειράς, απλώς γιατί και τα 3 παιδιά είναι σπουδαία.Και έχουν κοντά τους γονείς όπως ο Νάσος, ο Γιάννης, ο Λεωνίδας, η Αλέκα, η Πελαγία, η Κατερίνα.
Η Θεοδώρα Δημητρίου πέρασε στην Ιατρική Ιωαννίνων, η Στέβη Χαλβατζή στην Φαρμακευτική Αθηνών, η Σέβη Χατζηπέτρου στη Σχολή Δομικών Εργων στον Πειραιά και μάλιστα δεύτερη στη σειρά.
Μπράβο στα παιδιά μας.
Στον Πορφύρα και στο βόλει, μαθαίνες να συνδυάζεις τα πάντα.
Οταν θέλεις. Οταν δε θέλεις, βρίσκεις πάρα πολλές δικαιολογίες.....
Ειδικά για την Στέβη τι να πείς....Επαιζε βασική στην γυναικεία ομάδα μας, δεν έλειψε απο έστω μία προπόνηση σε όλη τη σαιζόν της Γ' Λυκείου και πέρασε εκεί όπου ήθελε....
Η χαρά είναι μεγάλη. Σα να πήραμε το σημαντικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.....
Πολλά συγχαρητήρια και στη νεοαποκτηθείσα αθλήτρια μας Νίκη Κουτσιβίτη η οποία πέρασε στην Πάντειο, στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, επίσης εκεί όπου ήθελε και εκείνη. 


Ν.Δελ.