Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σεβασμός στη διαδικασία

Απο σεβασμό στη διαδικασία της μεταγραφικής περιόδου, αν και μαθαίνουμε ότι έχουν--με έναν...περίεργο τρόπο κρατηθεί ταχυδρομικές θυρίδες για κινήσεις της τελευταίας στιγμής---το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα ανακοινώσει την Δευτέρα τις μεταγραφικές κινήσεις του.
Μαζί με τις ευχαριστίες για τα σωματεία με τα οποία συνεργάσθηκε καθώς αυτό το καλοκαίρι πήραμε θάρρος για να συνεχίσουμε, χάρις στα καλά λόγια που ακούσαμε απο άλλες ομάδες για τον Πορφύρα.
Και τα καλά λόγια δεν αφορούν μόνο το τμήμα βόλει αλλά συνολικά ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, τον αθλητικό φορέα της γειτονιάς όπου μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε
Θα ευχαριστήσουμε παράλληλα και ορισμένες, ειδικά, ομάδες που έδειξαν στην πράξη ότι θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με τον Πορφύρα.
Μόνο βέβαιο είναι ότι φέτος η ομάδα μας θα έχει ιδιαίτερο  χρώμα.
Πολύ ιδιαίτερο.....

Ν.Δελ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
Συγγνώμη εάν ενοχλώ με τις συχνές υπογραφές. Σίγουρα, δεν το κάνω γιατί δεν έχω ξαναδεί το όνομα μου σε μέσο επικοινωνίας......Απλώς, στον Πορφύρα δε μας αρέσει η ανωνυμία και επειδή φέρουμε ευθύνη για τις αναρτήσεις, θεωρούμε σκόπιμο να υπογράφουμε. Τα μπλογκ  είναι πεδίο έκφρασης αλλά με μέτρο, κανόνες και αρχές.